Φαρδιές παντελόνες: Για ν'απογειώσουν το λουκ σου, χωρίς κόπο!


Μεταξωτά αέρινα υφάσματα, σε στυλ καμπάνα ή σε όποια άλλη τους εκδοχή,  αυτά τα κομμάτια ήρθαν για να απογειώσουν κάθε σου λουκ στο λεπτό!

Δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από 1.80 για να φορέσεις εκείνη την μακριά παντελόνα που ερωτεύτηκες! Με βασική προϋπόθεση τα ψηλοτάκουνά σου, αυτό το κομμάτι όχι μόνο θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ στο λεπτό, αλλά θα κάνει και τη σιλουέτα σου να μοιάζει αγνώριστη!

Chic & simple:

Αν το μίνιμαλ και κλασσικό λουκ είναι το αγαπημένο σου, μην το σκεφτείς λεπτό παραπάνω να επενδύσεις σε μια λευκή ή μαύρη παντελόνα!



Για το τέλειο office look συνδύασε το κομμάτι με το λευκό πουκαμισάκι σου και τις ψηλοτάκουνες γόβες σου.


Ενώ αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο casual, ανέμελο λουκ δώσε βάση στα σωστά αξεσουάρ!


Color block:


Έντονα χρώματα και στις παντελόνες πρωταγωνιστούν τη φετινή άνοιξη! Πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο, φούξια, μπλε ρουά, σμαραγδί είναι οι πιο hot αποχρώσεις.


Τόλμησε να φορέσεις ένα τοπ με έντονο χρώμα πάνω από την παντελόνα σου για super trendy εμφανίσεις. Αν πάλι το color blocking δεν είναι το καλύτερό σου, απλά πήγαινε με τις πιο safe αποχρώσεις (όπως μπεζ, μαύρο, λευκό), πόνταρε σε αξεσουάρ και δημιούργησε το τέλειο outfit της σεζόν!

Prints:






Τα λόγια είναι περιττά… Φλοράλ prints, λαχούρια, ρίγες, κοσμούν μεταξωτές υφές και αναβαθμίζουν κάθε σου εμφάνιση στο λεπτό! Ιδανικά κομμάτια για κάθε ώρα της ημέρας, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για τη νέα σεζόν.

Denim:




Τζιν παντελόνια καμπάνα κάνουν δυναμικό comeback και αναδεικνύουν το σωματότυπό σου με τον καλύτερο τρόπο. Επένδυσε σε μια denim ψηλόμεση παντελόνα και συνδύασέ την με λίγο πιο ανοιχτόχρωμο denim πουκάμισο ή ένα πολύ απλό τοπ.
Προϋπόθεση: Τα ψηλοτάκουνά σου! Είτε αυτά είναι booties, είτε πλατφόρμες, είτε κλασσικές γόβες. Θα δεις ότι σε χρόνο dt η σιλουέτα σου θα μοιάζει με μοντέλου!


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου