ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ: Χωρίζουν Βίκυ Καγιά και Νίκος Κριθαριώτης


ΤΕΛΟΣ στο γάμο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να βάλουν Βίκυ Καγιά και Νίκος Κριθαριώτης.

Το ζευγάρι, μετά από 2,5 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που όπως όλα δείχνουν φαίνεται να ήταν κοινή τους απόφαση.


Άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, υποστηρίζουν πως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ήταν αυτές που δημιούργησαν την κρίση στη σχέση τους.



Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά στις κατά καιρούς συνεντεύξεις της, είχε αναφερθεί στη σχέση με το σύζυγο της, στην κρίση που είχαν περάσει, αλλά και στην απόφαση τους να μην κάνουν ακόμα παιδί:


«Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που ήμασταν συνέχεια μαζί, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι. Στην αρχή δεν δούλεψε αλλά τα καταφέραμε μετά από 3 μήνες. Είμαστε ευλογημένοι. Την τελευταία στιγμή μας γυρνάει κάτι στο μυαλό, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;» είχε πει πριν από περίπου ένα χρόνο.



Όσο για την απόφαση τους να μην κάνουν ακόμα παιδί; Πριν από περίπου δυο μήνες είχε πει:


«Δεν είναι ακόμα στα σχέδια μας, αλλά θα γίνει κάποια στιγμή. Έχουμε αποφασίσει με τον Νίκο ότι δεν είναι η στιγμή ακόμα. Νέοι άνθρωποι είμαστε. Θα γίνουν όλα στον χρόνο τους. Όλη η ζωή είναι μπροστά μας. Εμείς δεν είμαστε παραδοσιακοί, είμαστε αλλιώς».

Πηγή: Yupiii

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου