Τα tweets των διασήμων για το κλείσιμο της ΕΡΤ


Η αναγγελία δια στόματος Σίμου Κεδίκογλου για το λουκέτο στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, όπως ήταν αναμενόμενο απασχόλησε και τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz.
Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς δημοσιοποίησαν την αντίθεσή τους μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter.

Ο Λαυρέντης Μχαρίτσας έγραψε: «Άλλο εξυγίανση κι άλλο πονάει το δόντι και κόβουμε το κεφάλι! #ert».

O Γιάννης Αϊβάζης με πολλά tweets εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του με την κυβερνητική απόφαση. Ενδεικτικά παρατίθενται δύο αναρτήσεις: «Μάγκες τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά .. Όλοι στην ΕΡΤ για συμπαράσταση των συνανθρώπων μας!» και «Αναδιαρθρώστε βλάκες, μη κλείνετε! #ert».

O Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε: «Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ΕΡΤ μέσα σε ένα απόγευμα. Το αντιρατσιστικό θέλει να το σκεφτεί δυο – τρία χρόνια μέχρι να το αποφασίσει. Αλήτης!».

Η Άντα Λιβιτσάνου εξέφρασε την έκπληξή της, αλλά και τη λύπη της: «:-( τώρα είδα τι έγινε!!! Έχω πάθει σοκ…. πάει… για την ΕΡΤ».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε λόγο για τις θέσεις… ανεργίας που θα προκύψουν από το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης: «Κλείνει σήμερα η ΕΡΤ! ΟΚ, το χαράτσι είναι μεγάλο, αλλά όχι να το… πληρώσουν όλο οι εργαζόμενοι εκεί. Δημιουργούμε νέες θέσεις…ανεργίας».

Τέλος, η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς έκανε το ακόλουθο tweet: «Θα διαδηλώσουν, θα εναντιωθούν, αλλά δυστυχώς θα περάσει και αυτό, όπως «περάσαν»… και τα άλλα…».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου