Ναταλία Γερμανού Το πρώτο της μυθιστόρημα είναι έτοιμο! Ποιος είναι ο τίτλος του και ποια η υπόθεσή του;


Η Ναταλία Γερμανού ολοκλήρωσε το βιβλίο που έγραφε εδώ και αρκετό καιρό, το οποίο θα εκδοθεί μέσα στο φθινόπωρο του 2013, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το βιβλίο που θα έχει τίτλο «Έτσι, για χάρη σου», αποτελεί και μία εκπλήρωση υπόσχεσης στον πατέρα της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος την προέτρεπε να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης και περιπέτειας με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα και ήρωες καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή στην πραγματική της διάσταση.
H Ναταλία Γερμανού, μάλιστα, είχε μιλήσει για το βιβλίο της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όταν η πρώτη εμφανίστηκε στο Πρωινό Mou, τον περασμένο Μάρτιο: «Τελειώνω το βιβλίο μου σιγά σιγά. Είναι ένα ερωτικό μυθιστόρημα εντελώς φανταστικό, δεν έχει καθόλου βιογραφικά στοιχεία μέσα. Είναι η ιστορία δύο ανθρώπων, οι οποίοι συναντιούνται σε μια πολύ άσχημη στιγμή της ζωής τους. Πρόκειται για μια γυναίκα και ένα αγόρι, που δεν έχουν κανένα κοινό σημείο - προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Συναντιούνται, λοιπόν, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, ερωτεύονται, τους χωρίζει ένα πολύ τραγικό γεγονός και για να δούμε... θα ξανασυναντηθούν; [...] Μου πήρε σχεδόν 9 χρόνια να το γράψω. Γράφω δύο σελίδες, το αφήνω για τρία χρόνια και το ξαναπιάνω. Η ιστορία, πάντως, μου ήρθε τυχαία οδηγώντας ένα βράδυ στην Κηφισίας και είπα "Θέλω να το γράψω αυτό"».

yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου