Στο νοσοκομείο, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας η κόρη του Michael Jackson! Οι λόγοι που έκοψε τις φλέβες της


Λίγες εβδομάδες πριν ο Michael Jackson «κλείσει» τέσσερα χρόνια που έχει φύγει από τη ζωή, η κόρη του Paris Jackson, προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή της.


Η 15χρονη Paris Jackson, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με κομμένες φλέβες και υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ:

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η έφηβη κόρη του βασιλιά της ποπ, υπέφερε από εφηβική αγωνία, μιας και υπήρχαν διάφορα προβλήματα τα οποία την βασάνιζαν.


Το κυριότερο, είναι πως μέχρι σήμερα, δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στις 25 Ιουνίου του 2009.

Εκτός από αυτό όμως, το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, η Paris έγινε έξαλλη όταν δεν την άφησαν να πάει σε συναυλία του Marilyn Manson, με αποτέλεσμα να τρέξει νευριασμένη στο δωμάτιο της και να κλείσει την πόρτα ουρλιάζοντας.


Την κακή της ψυχολογική κατάσταση, αποκάλυψε η μητέρα της Paris, Debbie Rowe, μιλώντας στην Αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν, και λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα, ήταν πολλά αυτά που βασάνιζαν την κόρη της, κάτι το οποίο φαινόταν και στα «σκοτεινά» μηνύματα που πόσταρε στο Twitter της.


Εκτός από τα παραπάνω, η Paris λέγεται πως είχε επίσης πολύ άγχος για τις εξετάσεις του σχολείου οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από τα μεγαλύτερα βάσανα της, είναι η επικείμενη εμφάνιση της στο δικαστήριο του Los Angeles, όπου θα κληθεί να καταθέσει για τις 25 Ιουνίου του 2009, τη μέρα που ο μπαμπάς της βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ουσιών.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου