Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σκορδά-Λιάγκα: "Αν με καλέσουν, θα το σκεφτώ και θα δω αν θα πάω στην εκπομπή τους".


Έξω από τα στούντιο του Ρυθμού 949  "συνέλαβε" η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Star “Μελέτησέ το", την Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής για την κόντρα που φημολογείται ότι έχει με την Φαίη Σκορδά και για την κρίση που υφίσταται η φιλία τους, μετά και τη χθεσνιή συνέντευξη της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Με την Φαίη υπάρχει μια σχέση πολλών ετών αλλά υπάρχουν κάποιες φιλίες που αντέχουν στο χρόνο που κάποιες περιόδους τροφοδοτούνται από την καθημερινότητα, πχ. από μια συνεργασία. Με την Φαίη ήμασταν στο ALTER και δουλεύαμε 10 ώρες την ημέρα, τότε κάναμε πιο κολλητή παρέα, τώρα έγινε μανούλα εκείνη, έγινα και εγώ και δεν είναι πολύς ο χρόνος μας, μα αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τσακωμένες. Δεν με έχει ενοχλήσει που δέχτηκαν την πρόταση και θα κάνουν το πρωινό. Ήταν μια επαγγελματική απόφαση, προφανώς η πρόταση ήταν πιο συμφέρουσα και το δέχτηκαν. Γιατί να με ενοχλήσει. Τους ευχήθηκα από την πρώτη στιγμή καλή επιτυχία. Το αν με πήρε και με ενημέρωσε η Φαίη ή δεν με πήρε δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Σε προσωπικό επίπεδο αν με έχει ενοχλήσει κάτι θα το λύσω με την ίδια την Φαίη λόγω της γνωριμίας που έχουμε, δεν θα το έδινα βορά σε μια συνέντευξη.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε για ακόμη μία φορά καλή επιτυχία στο δίδυμο της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά δίνοντας ως απάντηση στο - αν της πρότειναν να είναι στην εκπομπή ως συνεργάτιδα αν θα πήγαινε - ότι πάντα οι υποθετικές ερωτήσεις θα λαμβάνουν υποθετικές απαντήσεις: "Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι", είπε. Κάπως έτσι ήταν και η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή τους: "Ίσως, δεν ξέρω, θα δω, θα το σκεφτώ".. .


fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου