Μαντόνα «Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού σε μια ταράτσα»


Με ένα κείμενο που έγραψε για το νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Harper's Bazaar, η Μαντόνα κάνει για πρώτη φορά στη διάρκεια της 30χρονης καριέρας της μια συγκλονιστική εξομολόγηση:
Αποκαλύπτει πως, σε ηλικία 19 ετών, τον πρώτο χρόνο της στη Νέα Υόρκη, όπου είχε μετακομίσει για να κυνηγήσει τα όνειρά της, έπεσε θύμα βιασμού.

 «Η Νέα Υόρκη δεν ήταν ακριβώς όπως νόμιζα. Δεν με υποδέχτηκε με μια ανοιχτή αγκαλιά. Την πρώτη χρονιά με βίασαν στην ταράτσα ενός κτηρίου, όπου με οδήγησαν υπό την απειλή μαχαιριού» ανέφερε στο κείμενό της η 55χρονη σήμερα σταρ. Η Μαντόνα, που έχει γεννηθεί στο Μίσιγκαν, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1977 κυνηγώντας μια καριέρα στο χορό. Μερικά χρόνια αργότερα, και αφού εν τω μεταξύ είχε δουλέψει ως χορεύτρια, συμμετείχε σε ένα γκρουπ ως τραγουδίστρια, και τελικά το 1982 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «Everybody».



                   Η Μαντόνα στο εξώφυλλο του αμερικανικού Harper's Bazaar

«Ήμουν επιθετική. Αποφασισμένη να επιβιώσω, να τα καταφέρω. Αλλά ήταν δύσκολα και ένιωθα μόνη. Κάθε μέρα ήταν μια νέα πρόκληση, την οποία έπρεπε να φέρω εις πέρας και να συνεχίσω» εξομολογήθηκε η Μαντόνα, ενώ μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της κάποιες φορές αναγκάστηκε να ποζάρει γυμνή για σχολές καλών τεχνών.


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου