Ξεπουλά ο Παναγιώταρος στην μπουτίκ του: Δίνει μπλουζάκια made in Μπαγκλαντές μείον 50% !!!!


Οι χειροπέδες στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής κοντεύουν να…..  βάλουν λουκέτο στην μπουτίκ ρούχων του Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων έκανε μέχρι τώρα ΧΡΥΣΕΣ δουλειές, αφού είχε το μονοπώλιο της πώλησης των ρούχων της οργάνωσης με καθόλου ευκαταφρόνητα κέρδη!

Πριν ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα πρωτοπαλίκαρα του καταλήξουν στην φυλακή, δεν μπορούσες να πάς σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής αν αρχικά δεν έκανε shopping therapy στο κατάστημα του Λιάκου!

Οι τιμές των προϊόντων μέχρι πρότινος θύμιζαν το «ΧΡΥΣΟ hall», αφού για ένα απλό μακό μπλουζάκι made in Μπαγκλαντές έπρεπε να σκάσεις 20 ευρουλάκια, ενώ για μια φόρμα παραλλαγής, την οποία παρεμπιπτόντως δεν φορούσε ποτέ ο Κασιδιάρης, έπρεπε να πληρώσεις 60 ευρώ!!!! Το ίδιο και για τα τζάκετ, ενώ για ένα απλό μαύρο τζόκει, τα 15 ευρώ ήταν απαραίτητα!
Εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και οι υπάλληλοι του ζητούσαν από τους πελάτες να αφαιρούν τα καρτελάκια με τη χώρα προέλευσης!!!!

Αυτά όλα όμως…last year γιατί το τελευταίο διάστημα λόγω εξελίξεων ο κ.Παναγιώταρος κάνει εκπτώσεις 50%, μπας και μπει κανένας πελάτης στο μαγαζί!


Μια μεγάλη πινακίδα που γράφει bazar στην είσοδο του καταστήματος με είδη ρουχισμού του Η. Παναγιώταρου προϊδεάζει για ξεπούλημα!!!
Σύμφωνα  με το “Το Έθνος” οι αναδουλειές είναι τέτοιες που χθες ως το μεσημέρι μόλις δυο πελάτες είχαν περάσει την πόρτα. Με το ζόρι είχε κάνει σεφτέ το κατάστημα που εφοδιάζει με τα γνωστά μπλουζάκια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής.


Δεν είναι όμως μόνο τα μέλη. Αν και το κατάστημα διαθέτει και μπλουζάκια με τα εμβλήματα των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και σειρά ρούχων γνωστής αθλητικής φίρμας και πάλι η δουλειά φαίνεται πεσμένη!

Για τις εκπτώσεις και το εμπόρευμα του καταστήματος ο κύριος Παναγιώταρος πάντως θα δώσει εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ, το οποίο αναμένεται να ξεσκονίσει όλες τις επιχειρήσεις της Χ.Α


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου