Η Κατερίνα Καινούργιου άθελά της, αποκάλυψε τι γράφει το τατουάζ της.Δείτε το για πρώτη φορά


Η Κατερίνα Καινούργιου στα τέλη του περασμένου Αυγούστου έκανε το πρώτο της τατουάζ, κλείνοντας μάλιστα prive ραντεβού με τον Δημήτρη Κάρπη, που έχει "χτυπήσει" τατουάζ σε πολλούς επώνυμους.
Η Κατερίνα Καινούργιου, σε μια πρόσφατη βόλτα της στα καταστήματα, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να μιλά στο κινητό της, έχοντας εκτεθειμένο τον δεξιό της καρπό, εκεί ακριβώς που βρίσκεται το τατουάζ της. Κι έτσι, έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τατουάζ για τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Καινούργιου, κοσμεί εδώ και μερικούς μήνες τον δεξιό της καρπό ένα τατουάζ με μία μικρή κορώνα κι ακριβώς από κάτω ένα κεφαλαίο "Β". Δεν θέλει πολλή φιλοσοφία για να καταλάβουμε από το τατουάζ της, πως εννοεί τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, που προφανώς είναι ο "βασιλιάς" της καρδιάς της, εξού και η κορώνα. Λίγο πιο δίπλα, υπάρχει ένα αστεράκι με ένα "Σ", που είναι το αρχικό του "Σταθοκωστόπουλος", συμπληρώνοντας έτσι το ονοματεπώνυμο του συντρόφου της.

Κατερίνα Καινούργιου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αν και δεν έχουν κλείσει έναν χρόνο σχέσης, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και μάλιστα από την αρχή της σχέσης τους, συζούν. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, Κατερίνα και Βασίλης, θα περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων εκτός Ελλάδας. Η κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να κάνει τατουάζ τα αρχικά του συντρόφου της, δείχνει πως όντως τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά.









fthis.gr

2 σχόλια :

  1. h tha t dei o allos kai tha thn kanei m elafra...h xazh h gkomena an ontws t ekane g auton einai xazh gt ti tha kanei an ekeinos thn soutarei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://pic.epicfail.com/wp-content/uploads/2012/07/tattoo-fail-ex-olivia-shit-happens.jpg
    Κάτι σαν αυτό ίσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή