Έλληνας τραγουδιστής παντρεύεται με καλεσμένη όλη τη σόουμπιζ


Ετοιμάζονται για το διπλό Μυστήριο
Οι προσκλήσεις έχουν ήδη αποσταλεί, ο γάμος πρόκειται να γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά θα τελεστεί το Μυστήριο βάφτισης για τις δύο του κόρες.

Ο λόγος για τον Χάρη Βαρθακούρη που παντρεύεται (ξανά) την Αντελίνα Τελώνη με θρησκευτικό γάμο, καθώς όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη πριν περίπου τρία χρόνια, με πολιτικό γάμο.


Η λίστα καλεσμένων δεν θα μπορούσε να ήταν πιο «επώνυμη» και λαμπερή, που μόνο με τα ονόματα των κουμπάρων είναι αντιληπτό πως η showbiz θα «παρελάσει» από το Μυστήριο σύσσωμη.
Ο Γιάννης Χορόζογλου, ένα από τα ισχυρότερα στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων θα παντρέψει το ζευγάρι, ενώ ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας θα βαφτίσει την 17 μηνών Λιόνα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα θα βάλει στην κολυμπήθρα την τρίχρονη Μελωδία. Ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πάριου και η Αντωνία Τελώνη, όπως αναφέρεται στο Πρώτο Θέμα, έχουν προσκαλέσει πολλά και γνωστά άτομα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, μεταξύ αυτών τους Δημήτρη Κόκοτα, Στέλιο Διονυσίου, Γιάννη και Αντώνη Βαρδή.
Εντύπωση προκαλεί επίσης πως το Μυστήριο του γάμου θα τελέσει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.


mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου