Σάκης Μπουλάς: Πριν «φύγει» φρόντισε να εξασφαλίσει οικονομικά γνωστό καλλιτέχνη


Ο Σάκης Μπουλάς επέλεξε να σταθεί όρθιος και να παλέψει μέχρι τέλους την ασθένεια του, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο από αυτόν που του είχαν δώσει οι γιατροί.
Όλοι τον θυμούνται όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως έναν άνθρωπο που νοιαζόταν τους άλλους και προσέφερε τη βοήθεια του σε όποιον την είχε ανάγκη.

Η είδηση ότι είχε πληρώσει την «μακαριά», δηλαδή το γεύμα που θα έτρωγαν οι φίλοι του μετά την κηδεία, για να μην επιβαρύνει οικονομικά τους δικούς του ανθρώπους, συγκλόνισε όλους όσους το έμαθαν. Και ενίσχυσε αυτό που γνώριζαν καλά όσοι τον ήξεραν: ότι πάνω απ’ όλα ήταν άνθρωπος. Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό και κάτι ακόμη εξαιρετικά συγκινητικό.

Ο Σάκης Μπουλάς -γνωρίζοντας ότι θα φύγει από αυτήν τη ζωή- φρόντισε να εξασφαλίσει οικονομικά έναν φίλο του, όπως αναφέρει η Espresso. Λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν την εν λόγω οικονομική βοήθεια σε έναν γνωστό καλλιτέχνη. Το σεβαστό ποσό θα δοθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την επιθυμία του αγαπημένου ηθοποιού και τραγουδιστή. Όσο για το λόγο που αποφάσισε να κάνει αυτό το δώρο; Επειδή θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης απαξιώθηκε από το σύστημα και δεν αξιοποίησε το ταλέντο του, όσο και όπως θα έπρεπε.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου