Kim Kardashian: Υποβάλλεται live σε επέμβαση αφαίρεσης ραγάδων από το στήθος- VIDEO


Η Kim Kardashian προβάλλει μέσω του reality show για την ζωής της κάθε της στιγμή, ακόμα και την πιο προσωπική αλλά και πράγματα που όλοι οι κοινοί θνητοί θα ήθελαν να κρύψουν, όπως για παράδειγμα μια χειρουργική επέμβαση.
Η celebrity έχει υποβάλλει τον εαυτό της σε κάθε πιθανή και απίθανη αισθητική παρέμβαση και όπως λέει δεν θα σταματήσει, τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα για να δείχνει όσο πιο τέλεια γίνεται. Αυτό που φοβάται να πειράξει είναι τα περιβόητα και πολύ διάσημα οπίσθιά της.
Η Kim Kardashian, όχι μόνο δεν κρύβει κάτι, αλλά υποβλήθηκε σε επέμβαση στο στήθος της μπροστά στις κάμερες.






Ο λόγος ήταν οι ραγάδες που έχει στο στήθος της και δεν της άρεσαν από αισθητικής πλευράς. Η Kim Kardashian επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό αρχικά για να διορθώσει κάποιες ρυτίδες που έχει στα χέρια της και δεν της άρεσαν. Επίσης η celebrity θέλησε να αφαιρέσει ένα σημάδι από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της που δεν της άρεσε αισθητικά. Οι κάμερες κατέγραψαν κάθε λεπτό της επέμβασης με laser για την αφαίρεση ραγάδων στο πλούσιο στήθος της Kim Kardashian, με την ίδια να φαίνεται να το διασκεδάζει και να περιμένει με αγωνία το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τι έγινε.



fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου