Έγκυος και πάλι η Αγγελική Ηλιάδη!


Πατέρας θα γίνει ο Σάββας Γκέντσογλου...

Της ΜΑΡΙΑΣ ΕΝΕΖΛΗ

Ένθετο «Secret», εφημερίδα Παραπολιτικά
Και οι δύο στις δηλώσεις τους δεν παρέλειπαν να αναφέρουν πόσο αγαπούν τα παιδιά και καθένας από την πλευρά του εξέφραζε την επιθυμία να αποκτήσει ο μεν Σάββας πολλά παιδιά και μια ευτυχισμένη οικογένεια, η δε Αγγελική να χαρίσει ένα δεύτερο αδερφάκι στον Μπαμπίνο. Με κανέναν από τους δύο να βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και με τους δύο να ανυπομονούν για ένα παιδάκι, ο καιρός τα έφερε έτσι και οι επιθυμίες τους πραγματοποιούνται.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και τον ποδοσφαιριστή της Σπέτσια, που αγωνίζεται στη Serie B ως δανεικός από τη Σαμπντόρια, Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Πολλά ήταν τα σενάρια περί εγκυμοσύνης της Ηλιάδη, κανείς όμως δεν το είχε επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «S», η Αγγελική βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα. Ατομο από το περιβάλλον του ζευγαριού μας αποκάλυψε ότι το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όμως, όπως είναι λογικό, προσπαθεί να «διαφυλάξει» την εγκυμοσύνη, μιας και είναι γνωστό ότι οι πρώτοι τέσσερις μήνες είναι και οι πιο κρίσιμοι.

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ

Παρ' όλη τη διαφορά ηλικίας (36 χρόνων εκείνη, 23 χρόνων αυτός), ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, που δεν κρύβουν, καθώς όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και τρυφερά λόγια αγάπης. Η δήλωση της Αγγελικής στην εκπομπή «Καρντάσιανς» τον Νοέμβριο, μετά από ερώτηση των παρουσιαστών, «Θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί με τον Σάββα», τελικά όπως αποδείχτηκε δεν επρόκειτο μόνο για επιθυμία, αλλά για πραγματικότητα. Μάλιστα, πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο Σάββας δώρισε ένα μονόπετρο στην αγαπημένη του ως άτυπο αρραβώνα, προκειμένου να επισφραγίσουν τον έρωτά τους, καθώς πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου