Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου και η σχέση του με τον Johnny Depp


Είναι νέος, ωραίος και ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου, μας έχει απασχολήσει όχι μόνο για τη σχέση του με την ηθοποιό, αλλά και για την σχέση του με τον Johnny Depp.

Ποια είναι αυτή; Πριν μερικά χρόνια, ο επιχειρηματίας με τον αδελφό του, Ιάσωνα Μιχόπουλο, αγόρασαν το ιστιοφόρο Prince De Neufchatel, το οποίο είναι μόνιμα στη Μύκονο ενώ φιλοξενεί πολλούς διεθνείς celebrities, μεταξύ άλλων τον George Michael, την Shakira και όχι μόνο.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, αποκάλυψε τη «σχέση» που προέκυψε με τον Johnny Depp, όταν ο Χολλιγουντιανός ηθοποιός εξέφρασε ενδιαφέρον για το ιστιοφόρο: «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το Prince de Neufchatel στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα 2 μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας Πειρατές της Καραϊβικής με τον Johnny Depp. Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό.», δήλωσε στο Thema People.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου