H «κατάρα» της showbiz: Διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς και οι τραγικές ιστορίες τους


Οι τραγικές τους ιστορίες έχουν συχνά να κάνουν με προβληματικούς χαρακτήρες

Live fast, die young είναι το μότο που επικράτησε μετά το θάνατο του James Dean(εξάλλου, αυτός είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του). Μόνο που τελικά η ατάκα (που ακούστηκε πρώτη φορά στην ταινία Knock On Any Door, του 1949, και ολόκληρη έλεγε «Live fast, die young and have a good-looking corpse»!, δηλαδή «Ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος για να έχεις ένα όμορφο πτώμα») αποδείχτηκε ότι ταιριάζει σε πολλές άλλες, μεταγενέστερες περιπτώσεις διασήμων που απεβίωσαν σε νεαρή ηλικία (κάτω των 40 ετών, εν προκειμένω), συχνά στο απόγειο της καριέρας τους.

Οι τραγικές τους ιστορίες έχουν συχνά να κάνουν με προβληματικούς χαρακτήρες τους οποίους η φήμη και η δόξα ή και τα τραύματα του παρελθόντος, άλλοτε οδήγησαν σταναρκωτικά (και το θάνατο από υπερβολική δόση) και άλλοτε στην κατάθλιψη(και τον θάνατο από αυτοκτονία). Κάποιοι άλλοι άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είτε γιατί αγάπησαν την ταχύτητα, είτε γιατί απλά η μοίρα τους έπαιξε ένα άδικο παιχνίδι. Ενώ πάντα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των celebrities που η αρρώστια τους χτύπησε την πόρτα…

Όποια και αν είναι η περίπτωσή τους, πολλοί είναι οι διάσημοι, στο εξωτερικό, αλλά και την Ελλάδα, που τους έπιασε η «κατάρα» της showbiz… αυτή δηλαδή που λέει «ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος!»


Amy Winehouse: Η τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 27 ετών, από υπερβολική δόση αλκοόλ, ενώ ήταν και εξαρτημένα από τα ναρκωτικά.





James Dean: Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία των 24 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.





Anna Nicole Smith: Το διάσημο «κουνελάκι» του Playboy έφυγε σε ηλικία των 39 ετών, από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ενώ είχε προηγηθεί ο θάνατος του 20χρονου γιου της από την ίδια αιτία.





Heath Ledger: Ο ηθοποιός είχε μεγάλο εθισμό στα φάρμακα, και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του σε ηλικία μόλις 28 χρονών.





Kurt Cobain: Ο κεντρικός τραγουδιστής των “Nirvana”, έβαλε τέλος στην ζωή του με ένα πιστόλι σε ηλικία 27 ετών. Ενώ είχε πρόβλημα με κατάθλιψη και τα ναρκωτικά.





Aaliyah: Η τραγουδίστρια και χορεύτρια αλλά και ηθοποιός σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στην ηλικία των 22.





Tupac Shakur: Ο γνωστός ράπερ πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε ηλικία 27 ετών από αγνώστους. Η δολοφονία του δεν διαλευκάνθηκε ακόμα.





Marilyn Monroe: Σε ηλικία 36 ετών η Marilyn βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών φαρμάκων.





Bob Marley: O βασιλιάς της reggae πέθανε σε ηλικία 36 ετών από καρκίνο.





Jim Morrison: Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος “The doors”, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στα 27 του.





Paul Walker: O πρωταγωνιστής του “Fast & Furious” σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία των 40.





Τόμας Πρωτόπαπας: Άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Αττική οδό, σε ηλικία 26 ετών.



Πηγή:joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου