KOΡΜΑΡΑ μετά τη γέννα η Φαίη! Πώς προετοιμάζεται για την παραλία; (PHOTOS)


Πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12 Μαΐου, η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 740 γραμμαρίων.
Ο Δημήτρης είναι πλέον ο τρίτος άντρας της ζωής της, μετά τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιαννάκη της και λογικό είναι η πανέμορφη παρουσιάστρια να πετάει στον έβδομο ουρανό.

Όταν η Φαίη ήταν έγκυος στον Γιάννη, δεν είχε προσέξει και τόσο πολύ τη σιλουέτα της. Μάλιστα όταν είχε επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής της μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, είχε αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε πάρει 25 κιλά.


Στη δεύτερη όμως εγκυμοσύνη, πρόσεξε πολύ και η διαφορά είναι εμφανέστατη. Πήρε μόνο 10 κιλά και βγήκε από το μαιευτήριο με σορτσάκι, δείχνοντας ότι είναι σχεδόν έτοιμη για παραλία.


Η Φαίη το πρώτο πράγμα που θέλει να προσέξει μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της είναι η διατροφή της. «Η σωστή διατροφή είναι καθοριστική γιατί έτσι τρέφεται σωστά και το μωρό», εξηγεί. Δεν επιθυμεί να στερηθεί κάποια τροφή (με ιδιαίτερη έμφαση πάντως στις σαλάτες και στα φρούτα), αφού για εκείνη ο θηλασμός του μικρού Δημήτρη είναι απαραίτητος. «Κάθε μέρα θηλασμού η μητέρα χάνει 600-800 θερμίδες» έχει αποκαλύψει μέσα από το site της, χαρακτηρίζοντάς τον «ακόμη ένα θαύμα μετά την εγκυμοσύνη».


Επίσης η γυμναστική θα μπει και πάλι στη ζωή της. «Μη φανταστείτε κάποιο τρελό πρόγραμμα», αποκαλύπτει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη της έκανε TRX και όλα δείχνουν ότι θα ξαναρχίσει το ίδιο πρόγραμμα με τότε. Πάντως η Φαίη ποντάρει πολλά στον πολύ καλό μεταβολισμό της που την έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο «χτίσιμο» του υπέροχου κορμιού της.



Πηγή: Περιοδικό YES!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου