Aπίστευτη χλιδή στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West (φωτογραφίες)


Με βασιλική άμαξα έφτασε το ζευγάρι στην τελετή - Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο-υπερπαραγωγή της ριάλιτι σταρ και του τραγουδιστή και το βίντεο με τους καλεσμένους

Το εγκώμιο της Κιμ Καρντάσιαν «πλέκουν» τα διεθνή Μέσα -όπως είναι η ιστοσελίδα Hollywood Life- που μιλούν για μία από τις όμορφες νύφες του Χόλιγουντ, που έλαμπε μέσα στο νυφικό της, δημιουργία του οίκου Givenchy.










Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα ο γάμος-υπερπαραγωγή της ριάλιτι σταρ και του Κάνι Γουέστ, που τελέστηκε στις 24 Μαΐου στην Φλωρεντία, στοίχισε περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια.


Νέες φωτογραφίες που «είδαν» σήμερα το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνουν την χλιδή του γάμου που έμοιαζε να έχει βγει από κάποιο παραμύθι. Σε αυτές διακρίνουμε την άμαξα που οδήγησε την Κιμ Καρντάσιαν στον αγαπημένο της, Κάνι Γουέστ, τα πυροτεχνήματα από την τελετή, καθώς επίσης και το λευκοντυμένο τραπέζι με τα κρυστάλλινα βάζα με τα λουλούδια από τη δεξίωση που ακολούθησε. Θυμίζουμε ότι το διάσημο ζευγάρι είχε απαγορεύσει στους καλεσμένους να έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα μαζί, για να μην διαρρεύσει καμία φωτογραφία.





protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου