Mέχρι και στα δάχτυλα των ποδιών έκανε λιποαναρρόφηση η Κιμ Καρντάσιαν πριν το γάμο της


Ήταν χοντρά και ήθελε να δείχνουν πιο κομψά

Πλαστική από την κορυφή έως τα νύχια είναι η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μπορεί να μην παραδέχεται ότι έχει «πειράξει» κάτι πάνω της, αλλά οι εικόνες με το πριν και το μετά… άλλα δείχνουν!


Εκτός από τις εκατοντάδες άλλες προετοιμασίες που έκανε για τον περιβόητο γάμο της με τον ράπερ Κάνι Γουέστ, η 33χρονη celebrity πρόλαβε να κάνει και λιποαναρρόφηση στα δάχτυλα των ποδιών.

Ναι…καλά διαβάσατε. Βλέπετε η Κιμ υποφέρει από… «παχυσαρκία» στα δάχτυλα, και δεν ήθελε τα άκρα της να φαίνονται χοντροκομμένα τη «μεγάλη μέρα» μέσα στα γαμήλια παπούτσια της.


Γι΄αυτό και επισκέφτηκε πλαστικό χειρουργό, δίνοντάς του 3.000 δολάρια προκειμένου να της αδυνατίσει τα δάχτυλα.

Η εν λόγω επέμβαση αποκαλείται από πολλούς «Loub Job», προς τιμήν του σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin, του οποίου τα σχέδια είναι πολύ στενά και μυτερά στο μπροστινό τους μέρος.


Και επειδή η Κιμ δεν ήθελε να πονάει τη μέρα του γάμου της, προτίμησε να μεριμνήσει αφαιρώντας το περιττό λίπος από τα δάχτυλα των ποδιών της, ώστε να χωράνε ευκολότερα στις γόβες της και να μην την πιέζουν!

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, στην παραπάνω φώτο η Κιμ είναι έγκυος, και είναι απόλυτα φυσικό να έχουν πρηστεί τα δάχτυλά της και τα άκρα της. Όμως τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως και ΠΡΙΝ την εγκυμοσύνη η 33χρονη celebrity ήταν δυσαρεστημένη με τα δάχτυλά της, κάτι το οποίο επιδεινώθηκε ΑΦΟΤΟΥ γέννησε.

Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνει.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου