ΘΑΥΜΑ: με δύο σώματα η Βανδή, μισός ο Αρναούτογλου!


Άρχισε τα μπάνια η ελληνική showbiz και από το πολύ το Photoshop δεν ξέρουμε πώς να προφυλαχτούμε
Από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις αυτής της εβδομάδας, η Δέσποινα Βανδή που σε κάθε περιοδικό είναι… διαφορετική, αλλά και το αδυνάτισμα – αποτρίχωση εξπρές του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Δεν φταίει ο δόλιος ο εγχώριος σταρ που πάει να δροσιστεί στη θάλασσα, αλλά ο γραφίστας, που από την μανία του να σβήσει κάθε ψεγάδι και να πλασάρει το τέλειο και ατσαλάκωτο… το παρακάνει. Στο μεταξύ, εσύ αρχίζεις να αγχώνεσαι, να νιώθεις μειονεκτικά για την χαλαρότητα στην κοιλιά ή μια ραγάδα και να αναρωτιέσαι πώς τα καταφέρνουν έτσι οι αγαπημένοι μας celebrities...

Ενδεικτικά:

Στο ένα περιοδικό βλέπουμε την Δέσποινα Βανδή με ζηλευτό six-pack και στο άλλο με «κανονικό» κορμί και τον αφαλό έτοιμο να σβηστεί! Για να μην σχολιάσουμε ότι το πάνω μέρος του μαγιό της άλλαξε χρώμα, από μωβ σε μπλε...




Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο ένα περιοδικό έχει στέρνο τριχωτό και στο άλλο ολίγον τι αποτριχωμένο, ενώ η κοιλιά που θα περίμενες να έχει ο παρουσιαστής… δεν υπάρχει πουθενά, λες και την ρούφηξε η θάλασσα. Για να μην σχολιάσουμε πόσο «πλάκα» και σφιχτή είναι η κοιλιά της αγαπημένης του, που έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες!





Άραγε, πόση... μαγεία χωράει σε μία φωτογραφία;

Πάντως, πάλι καλά να λες που οι καλλονές της «Victoria’s Secret» δεν ξεφυλλίζουν τα δικά μας περιοδικά…
Θα έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ τα κορίτσια και θα έψαχναν πώς οι Έλληνες celebrities αφήνουν περιφέρεια, ψωμάκια, γλουτούς και τρίχες… μονομιάς στην άκρη!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου