Lenny Kravitz: Δείτε τον -50χρονο πια- κούκλο rock star μαζί με την πανέμορφη κόρη του!


Παραμένει rock και κούκλος

Γεννημένος σαν σήμερα, 26 Μαΐου του 1964 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, o Lenny Gravitz- δημοφιλής και επιτυχημένος Αμερικανός ροκ τραγουδιστής κυρίως αλλά και μουσικός, συνθέτης, στιχουργός, κιθαριστής και μουσικός οργανωτής, ηθοποιός και σχεδιαστής- κλείνει σήμερα τα 50 του χρόνια.

Τον έχουν αποκαλέσει ως έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς στον κόσμο και έναν από τους πιο επιτυχημένους και σημαντικότερους ροκ ερμηνευτές της εποχής του. Όλοι οι δίσκοι του έχουν βραβευτεί ως χρυσοί ή πλατινένιοι. Με τέσσερα Βραβείο Γκράμι από το 1999 μέχρι το 2002 στην κατηγορία του "Καλύτερου Ροκ Τραγουδιστή", έχει σημειώσει ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε αυτή την κατηγορία. Είναι ανάμεσα στους ροκ καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και θεωρείται ο σόλο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει προσφέρει στο τραγούδι από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα (σύνολο πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως).

Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος και επιτυχημένος, είναι εντυπωσιακά αρρενωπός, και έχει ξετρελάνει εκατομμύρια γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως. Περίτρανη απόδειξη είναι ότι παρόλο που σήμερα γίνεται 50 ετών, φαίνεται σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του, αφού διατηρεί μια σπάνια νεανικότητα! Στα χνάρια του κούκλου πατέρα της φαίνεται ότι βρίσκεται η 24 χρονη καλλονή κόρη του Zoe, που κλέβει την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τις καλόγουστες στυλιστικές της επιλογές της.

Όταν μπαμπάς και κόρη αποφασίζουν να εμφανιστούν μαζί, όλα τα φωτογραφικά φλας στρέφονται επάνω τους, και τους απαθανατίζουν με λιαμαργία, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να δώσουν την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Να τα εκατοστήσεις Lenny!

Δες στιγμιότυπα με την κούκλα κόρη του:








faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου