Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Γιάννη Σαββιδάκη: «Έχεις ξυπνήσει στραβά»


Ο νικητής του σόου των μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha και μίλησε για την εμπειρία που έζησε όλες αυτές τις εβδομάδες και την πρώτη θέση που κατέκτησε.

Η επιστροφή όμως που είχε στα ακουστικά του δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με το στούντιο -ο ίδιος πριν προλάβει να ολοκληρώσει την απάντησή του, άκουγε την επόμενη ερώτηση.

Αυτό συνέβη και όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του ζήτησε να πει μια μαντινάδα, με τον ίδιο να της λέει: «Κάτσε να τελειώσω και να πω την απάντησή μου. Με μπερδεύεις, είσαι και πολύ… Μπερδεψιάρα, όμορφη», με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Συγγνώμη νόμιζα ότι είχες τελειώσει».

Αμέσως μετά το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο ίδιος δήλωσε πως συμβουλεύτηκε μόνο την γυναίκα του και κατόπιν, όταν το σόου είχε ήδη αρχίσει, ζήτησε και τη γνώμη και της υπεύθυνης μακιγιάζ της εκπομπής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν το άκουσε όμως αυτό και του είπε ξανά: «Ρώτησες κάποια κορίτσια από το μακιγιάζ την γνώμη τους;», με τον τραγουδιστή να εκνευρίζεται και να σχολιάζει: «Άντε πάλι. Αυτό δεν είπα τώρα;»

Η παρουσιάστρια πειράχτηκε πολύ από το σχόλιο και το ύφος του και έσπευσε να του πει: «Κάτι έχεις Γιάννη μου. Έχεις ξυπνήσει στραβά».



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου