Your Face Sounds Familiar: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού;


Αυλαία με ένα εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό σόου για το Your Face Sounds Familiar

Τέσσερις ώρες ήταν στον αέρα η τελευταία εκπομπή στην οποία ανακηρύχθηκε ο νικητής του σόου του ANT1 και το κέφι έφτασε στα ύψη.
Στον τελικό διαγωνίστηκαν για την πρώτη θέση, ο Παντελής Καναράκης, ο Κώστας Δόξας, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

 Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς με τη Μαρία Μπεκατώρου να εμφανίζεται στο πλατό μεταμφιεσμένη ως Tonis Sfinos και να τη συνοδεύσει στη συνέχεια και ο ίδιος.

 Λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, η εκπομπή έδωσε και ειδικά βραβεία στους υπόλοιπους συμμετέχοντες:


Σοφία Κουρτίδου: Βραβείο "Lady Αφανα" (Για την εμφάνιση της ως Lady Gaga σε ένα από τα live show)

Βανέσα Αδαμοπούλου: Βραβείο "Εμφάνιση Που Δεν Έγινε Ποτέ" (Για το μπλουζάκι που ποτέ δεν έβγαλε υποδυόμενη τη Γκουέν Στεφάνι)

Σοφία Βόσσου: Βραβείο "Μάθε Γλώσσα Κι Αστηνε" (Για τις πολλές διαφορετικές γλώσσες που τραγούδησε στη σκηνή του show)

Μπέττυ Μαγγίρα: Βραβείο "Κώστας Μαρτάκης" (Για τα αστεία στιγμιότυπα που χάρισε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το βραβείο αυτό στον πρώτο κύκλο είχε κατακτήσει ο Κώστας Μαρτάκης)

Ελευθερία Ελευθερίου: Βραβείο "Your Body Sounds Familiar" (Για την εντυπωσιακή φυσική της κατάσταση)

Άρης Πλασκασοβίτης: Βραβείο "Τον Τούμπαρες" (Για τα ατυχήματα που είχε μέχρι να πετύχει την εντυπωσιακή κωλοτούμπα του Σάκη Ρουβά στο "Shake It").


Το κοινό πάντως επέλεξε τελικό νικητή και αυτός είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε ο Κώστας Δόξας. Την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα κατέλαβαν ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Παντελής Καναράκης.


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου