Ποιο τραγούδι αφιέρωσαν συγκινημένοι στον Αντώνη Βαρδή τα ανίψια του Κώστας Δόξας και Άκης Δείξιμος;


Ο Κώστας Δόξας και ο Άκης Δείξιμος είναι παιδιά του ετεροθαλούς αδερφού του Αντώνη Βαρδή, Χρήστου Δείξιμου

«Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα κι εγώ δεν έχω για νοίκι…». Με το περίφημο Σχήμα λόγου, τα δύο αδέρφια, έδειξαν ότι είναι πάντα κοντά στον θείο τους, που περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο χρονο.

Αυτό το σπουδαίο τραγούδι του σπουδαίου τραγουδοποιού, Αντώνη Βαρδή, τραγούδησαν και αφιέρωσαν τα ανίψια του, Άκης Δείξιμος και Κώστας Δόξας.

Στη συνέχεια, άλλαξαν διάθεση και τραγούδησαν ανεβαστικά και χιουμοριστικά κομμάτια, ενώ ο Κώστας Δόξας θυμήθηκε και τις YFSF στιγμές, λέγοντας τα Καγκέλια, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους! Ο Άκης τραγούδησε και το «Αν υπάρχει παράδεισος», το οποίο ερμήνευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε δική του μουσική και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, στέλνοντας και το μήνυμά του στον παλιόφιλό του, Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε αναφέρει πως το κομμάτι είναι δικό του.

Η κόντρα άλλωστε με τον ίδιο, αλλά και τον αδερφό του, Κώστα (μετά την ενσάρκωσή του στο YFSF) κρατάει ακόμα. Το κλίμα, πάντως, ήταν συγκινητικό, μιας και η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο οποίο όλοι μπορούν να προσφέρουν 2 ευρώ -και κάτι- στέλνοντας ένα sms στο 54020, γράφοντας τη λέξη «Χαμόγελο».

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου