Κατερίνα Καινούργιου: Έτοιμη για τη NEA της εκπομπή! Δες την πρώτη φωτογράφιση!


Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν αποφασιστεί τίτλοι, συνεργάτες και ώρα μετάδοσης.

Η νέα καλοκαιρινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου δεν έχει ακόμη κάποια βασικά… συστατικά, όμως, έχει κέφι, καλές προθέσεις και όρεξη για νέα τηλεοπτικά πράγματα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, οι δυο τους «ανέβασαν» στους λογαριασμούς τους στα social media, την πρώτη… ημιεπίσημη ενημέρωση για την νέα εκπομπή τους: «Ερχόμαστε σύντομα», έγραψαν και πόσταραν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία!



Σύμφωνα με το joytv.gr, η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου και θεωρείται crash test για την τηλεοπτική εξέλιξη τόσο της Καινούργιου όσο και του Σταματόπουλου και είναι πολύ πιθανό μαζί τους να μη δούμε γνωστούς ρεπόρτερ, ενώ σίγουρα δεν θα δούμε… πανελίστες.

Γιατί; Διότι και οι δύο στις πρώτες συζητήσεις που είχαν με την υπεύθυνη της εκπομπής, Ζίνα Κουτσελίνη, αποφάσισαν ότι θέλουν ένα γρήγορο νεανικό αποτέλεσμα χωρίς καβγάδες και gossip «παλιάς κοπής». Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό, ως βασικούς συνεργάτες τους να δούμε εντελώς νέα πρόσωπα που από τον Μάιο περνούν από διάφορα δοκιμαστικά για τα νέα projects του σταθμού.

Επίσης, για τις ανάγκες της νέας αυτής εκπομπής έχει ζητηθεί απ” όλους τους νεαρούς συνεργάτες των εκπομπών του Alpha να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην επικοινωνία και στο καλό κλίμα, αποδεχόμενοι τις προσκλήσεις των παρουσιαστών.


youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου