Αντώνης Ρέμος: Μιλάει μετά από χρόνια πρώτη φορά για την Μακρυπούλια και την Υβόννη Μπόσνιακ


Ο Αντώνης Ρέμος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα
Ο Αντώνης Ρέμος είναι το πρόσωπο των ημερών μετά την σύλληψή του!

Ο τραγουδιστής ταξίδεψε με τον Γιώργο Λιάγκα στην Κεφαλονιά και σε μια συνέντευξη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ζέτα Μακρυπούλια μετά από πολλά χρόνια, την -επί τρία χρόνια- σύντροφό του , Υβόννη Μπόσνιακ και τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας περί… «αρπαχτής» στην Αμερική.

Όσον αφορά την Ζέτα Μακρυπούλια, δήλωσε«Χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη. Καλώς ή κακώς, όσο και αν δύο άνθρωποι γίνουν ξένοι και τραβήξουν χωριστές ζωές, πάντα εγώ κρατάω όμορφες στιγμές και πάντα έχεις να θυμάσαι τα ωραία πράγματα. Εννοείται ότι χαίρομαι με την επιτυχία της και μπράβο της γιατί το αξίζει που αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και της ηθοποιίας και έχει κατακτήσει το όνειρό της».

Στη συνέχεια, μίλησε για την Υβόννη Μπόσνιακ «Είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός έρωτας της ζωής μου. Έχουν περάσει σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, δεν ξέρω αν θα μείνει ή πόσο θα μείνει ακόμα στη ζωή μου. Εύχομαι να μείνει για πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή ευλογίσει ο Θεός θα είναι και μια εξαιρετική μητέρα. Το θέλει πάρα πολύ και θα είναι μεγάλη ευλογία και για μένα. Θα ήθελα να κάνω ένα θρησκευτικό γάμο, αλλά ο γάμος χάνει πολύ μεγάλο μέρος στην κοινωνία έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέσεις των ανθρώπων».

Δείτε το βίντεο



mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου