Πέντε ταξιδιωτικοί προορισμοί σκέτη… απογοήτευση [εικόνες]


Κάθε χρόνο πλήθος κόσμου συρρέει στα πιο διάσημα ταξιδιωτικά αξιοθέατα.
Αυτό όμως για το οποίο κανείς δεν μιλάει, είναι ότι κάποια από αυτά είναι σκέτη απογοήτευση.

Πολύ συχνά οι ταξιδιώτες απογοητεύονται από την ταλαιπωρία ή την πολυκοσμία που επικρατεί στις περίφημες τουριστικές ατραξιόν. Εμείς μαζέψαμε στοιχεία από πέντε αξιοθέατα τα οποία πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να τη «βγάλετε» καθαρή στο ταξίδι σας.

Μόνα Λίζα, Λούβρο, Γαλλία



Κατά πάσα πιθανότητα έχετε ακούσει ότι ο πίνακας είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρός. Σε συνδυασμό με τη λαοθάλασσα που επισκέπτεται κάθε μέρα το μουσείο του Λούβρου, δημιουργείται η συνταγή της ημικρανίας. Επομένως, μην τρέξετε να δείτε οπωσδήποτε τη Μόνα Λίζα, καθώς το μουσείο έχει τεράστια ποσότητα εκθεμάτων.


Στόοουνχετζ, Ην. Βασίλειο



Μπορεί το Στόουνχετζ να ακούγεται ως κάτι μαγευτικό στο μυαλό σας, στην ουσία όμως είναι ένας κύκλος από πέτρες. Η Βρετανία έχει καλύτερα αξιοθέατα από αυτό.


Times Square, ΗΠΑ


Η πλατεία Times Square στη Νέα Υόρκη βρίθει από κόσμο, φώτα, διαφημίσεις, κόρνες και ηχορύπανση. Αν το καλοσκεφτείς, η πλατεία αυτή δεν είναι και κάτι το αξιοσημείωτο.


Καπέλα Σιξτίνα, Βατικανό


Το Βατικανό είναι γεμάτο από αξιοθέατα και ένα από αυτά είναι και η Καπέλα Σιξτίνα. Αν φτάσετε ποτέ εκεί θα δείτε ότι στην πραγματικότητα είναι μια μικρή αίθουσα γεμάτη με τουρίστες, ενώ οι υπεύθυνοι της ασφάλειας φωνάζουν συνεχώς «Όχι φωτογραφίες». Όχι και τόσο ειδυλλιακό.


Η πέτρα Μπλάρνεϊ, Ιρλανδία


Η πιο υπερεκτιμημένη τουριστική ατραξιόν για το 2011 από την εφημερίδα USA Today, η πέτρα του Μπλάρνεϊ καλεί τους τουρίστες να τη φιλήσουν για να γίνουν πιο χαρισματικοί. Δεν σας πείθει έτσι; Ούτε εμάς.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου