Ο σύντροφος της κόρης της Whitney Houston ξεσπά: «Μισώ τον Bobby Brown με όλη μου την ψυχή»


O Nick Gordon, ο σύντροφος της Bobbi Kristina Brown που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην εντατική, ξέσπασε σε κλάματα, σε ένα video προπομπή κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «The Dr. Phil Show», η οποία θα προβληθεί στο CBS στις 11 Μαρτίου.

Δεν ήταν μόνος του, αλλά δίπλα του βρισκόταν η μητέρα του Michelle, η οποία τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε τρυφερά και προσπαθούσε να του δώσει κουράγιο, όσο ο Dr. Phil προσπαθούσε να τον πείσει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.


«Μου λείπει πολύ η Krissy, μου λείπει και η Whitney», δήλωσε ο Nick Gordon στην κάμερα, ενώ λίγο αργότερα τόνισε πόσο πολύ μισεί τον Bobby Brown.

Επιπλέον, η θεία της Bobbi Kristina, Leolah Brown, μόλις έμαθε ότι θα πήγαινε ο σύντροφός της στην εκπομπή, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή, σχολιάζοντας: «Αυτό το διάστημα γίνεται ολόκληρη έρευνα για τον Nick Gordon, για να αποδειχτεί αν προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ανιψιά μου. Γι’ αυτό και μέχρι να βγει η απόφαση, θα ζητούσα από όλους να μην του δίνουν βήμα, γιατί έτσι εκμεταλλεύεται την όλη κατάσταση προς όφελός του».

Λίγο μετά η ίδια έκλεισε το θέμα ως εξής: «Αν ο Nick Gordon δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει στον Bobby Brown, για τη μέρα που εκείνη βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα, τότε δεν δικαιούται να μιλήσει πουθενά αλλού».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου