AΠOKAΛΥΨΗ: Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Το ημερολόγιο» μισούσαν ο ένας τον άλλον!



Το μυστικό που παραδέχτηκε ο σκηνοθέτης...10 χρόνια μετά!
Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας «The Notebook- Το ημερολόγιο», είδε το φως της δημοσιότητας ένα απίστευτο μυστικό για τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών!


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Νικ Κασαβέτες αποκάλυψε λοιπόν, ότι οι πρωταγωνιστές, Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ Μακάνταμς, οι οποίοι ταίριαζαν άψογα στην οθόνη, ζώντας τον απόλυτο έρωτα… στην πραγματικότητα μισούσαν ο ένας τον άλλον!




Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 33χρονος Καναδός ηθοποιός, που υποδυόταν τον Νόα Κάλχουν, είχε ζητήσει από το σκηνοθέτη, να διώξει την  35χρονη σήμερα-συμπρωταγωνίστρια του (Άλι Χάμιλτον) και να επιλέξει κάποια άλλη ηθοποιό για το ρόλο της. Ο ηθοποιός ισχυριζόταν ότι δεν είχε χημεία με την συμπρωταγωνίστρια του και ζητούσε απεγνωσμένα στις σκηνές του, να την ντουμπλάρει άλλη ηθοποιός!


Επειδή όμως… τα μεγάλα μίση κρύβουν και μεγάλα πάθη, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τέσσερα χρόνια μετά την ταινία, αν και η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα! Το 2008 χώρισαν, με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να αρχίζει να βγαίνει με την Έβα Μέντες με την οποία είναι μαζί μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει μια κόρη.








star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου