ΙΝΔΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗ... ΜΙΣΗΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ!


Μια 30χρονη γυναίκα από την Ινδία μισούσε τόσο πολύ την πεθερά της, που αποφάσισε να την εκδικηθεί με έναν... παράδοξο τρόπο.

Η Ρέκχα Ναγκβάνσι ήταν πολύ δυσαρεστημένη από τον γάμο της με τον 34χρονο Ντίπακ.
Σε μία φίλη της είχε πει ότι ο σύζυγός της τής συμπεριφερόταν σαν να ήταν σκλάβα. Τελικά η 30χρονη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.
Ο σύζυγός της την παρακάλεσε να επιστρέψει και η Ρέκχα δέχτηκε, υπό τον όρο εκείνος να κάνει εκείνος όλες τις δουλειές του σπιτιού...
Ο σύζυγός της δέχτηκε και η Ρέκχα επέστρεψε σπίτι.
Όμως, οι γονείς του Ντίπακ δεν είδαν με καλό μάτι τις απαιτήσεις της νύφης τους και επιχείρησαν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.
Η 30χρονη τότε, αποφάσισε να εκδικηθεί την πεθερά της και ξεκίνησε να... ουρεί μέσα στην τσαγιέρα, στην οποία έπινε καθημερινά το τσάι της η 60χρονη.
Ένα χρόνο μετά, η πεθερά το ανακάλυψε, όταν έπιασε τη Ρέκχα επ'αυτοφώρω...
Η 60χρονη δήλωσε: «Συνηθίζαμε να τους επισκεπτόμαστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Παρόλο που το ξέραμε ότι δεν μας συμπαθούσε δεν είχαμε ιδέα για το τι έκανε. Πάντα ήταν χαμογελαστή και μας πρόσφερε τσάι. Και εμείς το δεχόμασταν».
Τα πεθερικά της 30χρονης πήγαν στην Αστυνομία, η οποία τους είπε ότι δεν είναι δική τους δουλειά η συγκεκριμένη υπόθεση.
Το ζευγάρι ασφαλώς χώρισε μετά από αυτήν την ιστορία.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου