Tα ponytails της άνοιξης και πώς να τα πετύχετε χωρίς τον κομμωτή σας!


Αυτά τα ponytails μπορείτε να τα πετύχετε και χωρίς τον κομμωτή σας.


Giles Spring '15



Μαζέψτε δύο κοτσίδες, μία ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού και μία κάτω, στο ύψος του λαιμού. Δέστε τις μαζί, στο ύψος της κάτω κοτσίδας, με ένα διάφανο λαστιχάκι.


Χαμηλή κοτσίδα



Μαζέψτε την κοτσίδα πολύ χαμηλά, σχεδόν στο τέλος της, όπως οι hairstylists στο σόου του Colangelo Spring-Summer'15.



Ponytail-chic



Μαζέψτε το ponytail λίγο πιο ψηλά από πριν, όπως οι hairstylists στο σόου του Delpozo.Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο σικ.



DIOR HC S15



Αν σας περισσεύουν extensions, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο και εσείς: Φτιάξτε ένα σινιόν, περνώντας το hair accessory που θέλετε από το κάτω μέρος του και ενώστε με τα exte για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της κοτσίδας.



Αξεσουάρ



Η κλασσική αλογοουρά θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον εάν προσθέσετε hair accessories γύρω από τη βάση της. @tanyataylornyc


Criss Cross



Μαζέψτε τα μαλλιά σε μία χαμηλή κοτσίδα, αφήνοντας λίγες τούφες ελεύθερες αριστερά και δεξιά. Τυλίξτε τις τούφες γύρω από αυτήν, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, και στερεώστε με τσιμπιδάκια.



Πολλά λαστιχάκια



Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μία κανονική κοτσίδα και περάστε πολλά μικρά λαστιχάκια σε όλο το μήκος της. @bumbleandbumble



Isola Marras S15



Φτιάξτε ένα ακατάστατο σινιόν και τραβήξτε έξω και προς το κάτω μία αρκετά μεγάλη ποσότητα μαλλιών για να δημιουργηθεί το ponytail.



Pull out



Οι hairstylists των Cushnie Et Ochs, αφού έδεσαν την αλογοουρά με δύο διάφανα λαστιχάκια (στη βάση και τη μέση της), τράβηξαν προς τα έξω το πάνω της μισό.



marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου