Οι άγνωστες πτυχές της δολοφονίας του 17χρονου από συμμαθητή του


Ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, έχει προκαλέσει η δολοφονία 17χρονου παιδιού από συμμαθητή του, που έγινε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαϊα, αργά χθες το βράδυ.

Στη σύλληψη ενός μαθητή 15 ετών, που φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα έναν 17χρονο ο οποίος κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του τμήματος της Κάτω Αχαΐας.

Ο 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, για λόγους που διερευνώνται, εναντίον του 17χρονου, με τον τελευταίο να διακομίζεται σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του, και να πυροβόλησε εναντίον του.

Οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του. Εκεί κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως τον πυροβόλησε στην κοιλιά και στον θώρακα.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως ο 15χρονος έχει πρόβλημα στην ομιλία με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να δέχεται τα πειράγματα του 17χρονου και της παρέας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος παρενοχλούσε την αδελφή του 15χρονου με αποτέλεσμα οι δύο μαθητές να έχουν διαρκείς προστριβές, εντός και εκτός σχολείου.

Όλα αυτά στάθηκαν οι αφορμές για ακόμα ένα καυγά χθες, την ώρα που ο 15χρονος συναντήθηκε με την παρέα του 17χρονου στον χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου. Οι δύο νεαροί ήρθαν στα χέρα και ο 17χρονος φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο που έφυγε από το σημείο, με σκισμένη μπλούζα.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 15χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος φερόμενος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 17χρονο αλλά να τον φοβίσει και να τον κάνει να σταματήσει τις αλλεπάλληλες, όπως φέρεται να είπε, επιθέσεις εναντίον του. «Ήθελα να του δώσω ενα μάθημα για να μην με ξαναπειράξει'» φέρεται να είπε.

Κατά τον ίδιο το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη που συγκλονίζει τη χώρα.

Φρούριο η περιοχή 
Η περιοχή της Κ. Αχαϊας θυμίζει φρούριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο βεντέτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σπίτια των δύο οικογενειών είναι πολύ κοντά. Στην Κάτω Αχαΐα έχει μεταβεί και ομάδα της ΟΠΚΕ, προκειμένου να ελέγχει τις ζώνες ανάμεσα στα σπίτια του θύματος και του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου