Βίντεο: Ελληνίδα η νέα Μις Αμερική!


Ο τίτλος της Μις Αμερική 2016 ανήκει από χθες το βράδυ στην ελληνικής καταγωγής Μπέτι Καντρέλ, η οποία εκτός από όμορφη και ταλαντούχα, αποδείχθηκε και γνώστρια του αμερικάνικου ποδοσφαίρου!



Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν αναδεικνύει απλώς όμορφα κορίτσια που ελπίζουν σε… παγκόσμια ειρήνη αλλά η νίκη στηρίζεται στο ταλέντο και κυρίως στο μυαλό των διαγωνιζομένων.


Η ομογενής Μπέτι Καντρέλ αφού μάγεψε τους κριτικούς με την οπερετική φωνή της και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ένα αστέρι του Μπρόντγουεϊ, κλήθηκε να απαντήσει σε μία μάλλον δύσκολη και σίγουρα πρωτότυπη ερώτηση: «Ο Τομ Μπρέιντι αποκλείστηκε από τους New England Patriots, εξαιτίας της συμμετοχής του στο σκάνδαλο «Deflategate». Αφήνοντας στην άκρη τα νομικά, ο Τομ Μπρέιντι εξαπάτησε;».


Για τους μη γνώστες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου να πούμε ότι ο Τομ Μπρέιντι, σύζυγος του διάσημου μοντέλου Ζιζέλ, έχει κριθεί ένοχος για την συμμετοχή τους στο σκάνδαλο «Deflategate», στο οποίο μέλη των New England Patriots, «πείραξαν» τις μπάλες της ομάδας ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους της.






filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου