Κοντοί άνθρωποι: 4 πράγματα που δεν ξέραμε για αυτους!!!


Όλα τα ρούχα σου θέλουν μεταποίηση, τα φλατ παπούτσια δεν σου ταιριάζουν, τα ποτήρια είναι στο πιο ψηλό ράφι.
Οι κοντούλες έχουμε πολλά προβλήματα αλλά ευτυχώς έχουμε και πολλά προτερήματα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το ύψος καθορίζει τον αριθμό των παιδιών που θα κάνουμε, τα χρήματα που θα βγάλουμε, ακόμα και το πόσο θα ζήσουμε, και από ό,τι φαίνεται τα petite κορίτσια κερδίζουμε στα σημεία.

1.Οι κοντοί άνθρωποι ζουν περισσότερο: Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο ‘Life Sciences’ το 2003, οι κοντοί άνθρωποι έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν χρόνιες ασθένειες και κατά μέσο όρο ζουν περισσότερο.

2.Οι κοντοί άνθρωποι έχουν λιγότερες πιθανότητες να βγάλουν πολλά χρήματα στη ζωή τους: Σύμφωνα με πολλές έρευνες, οι ψηλοί άνθρωποι βγάζουν περισσότερα χρήματα- περίπου 700 ευρώ περισσότερα το χρόνο. Αυτό συμβαίνει, γιατί, όπως λένε οι ειδικοί, οι ψηλοί άνθρωποι έχουν περισσότεροι αυτοπεποίθηση κι έτσι είναι πιο πιθανό να έχουν καλύτερες δουλειές, ενώ και οι εργοδότες τείνουν να πιστεύουν ότι οι ψηλοί έχουν περισσότερες ηγετικές ικανότητες.

3.Οι κοντοί άνθρωποι αισθάνονται περισσότερο ευάλωτοι. Η έρευνα που έκανε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2014 ήταν κατατοπιστική: Μια ομάδα εθελοντών έκαναν ένα virtual tour στο μετρό δύο φορές, των πρώτη φορά ως άνθρωποι κανονικού ύψους και την δεύτεροι φορά ως πιο κοντοί άνθρωποι. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όταν οι άνθρωποι έκαναν το tour ‘υποδυόμενοι’ τους πιο κοντούς ανθρώπους ήταν περισσότεροι ευαίσθητοι και πιο προσεχτικοί.

4.Οι κοντοί άνθρωποι κάνουν περισσότερα παιδιά: Σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα αλλά και την πιο πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου Yale, οι κοντές γυναίκες τείνουν να αποκτούν περισσότερα παιδιά (μέχρι την ηλικία των 42 ετών) από τις ψηλές γυναίκες.

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου