Το κόλπο για να διαρκέσει το ξύρισμα παραπάνω ημέρες!


H αποτρίχωση με ξυραφάκι είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος για να απαλλαγούμε από την τριχοφυΐα αλλά έχει και πολλά αρνητικά.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι διαρκεί για πολύ μικρό διάστημα και ανά 2 μέρες πρέπει να τρέχουμε στο μπάνιο.Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά με τα οποία μπορείς να «φρενάρεις» την επανεμφάνιση νέων τριχών, για λίγες παραπάνω ημέρες.Ακολούθησε τα βήμα-βήμα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!


No1. Απολέπιση:

Μια καλή απολέπιση είναι απαραίτητη πριν το ξύρισμα! Έτσι,oι τρίχες στην επιφάνεια θα είναι πιο μικρές και θα κάνεις λιγότερες ημέρες να ξαναξυριστείς.

No2. Το σωστό ξύρισμα:

Χρησιμοποίησε σωστά το ξυραφάκι, για να καθυστερήσεις λίγο παραπάνω την επόμενη αποτρίχωση σου!  Το πιο σημαντικό είναι να ξυρίστείς με φορά αντίθετη από αυτή που βγαίνουν οι τρίχες σου και να κάνεις πιο απαλές κινήσεις για να αποφύγεις τυχών κοψίματα.

 No3. Η σωστή κρέμα για μετά το ξύρισμα:

Δώσε μεγάλη προσοχή στο προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις μετά το ξύρισμα. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα στο εμπόριο που επιβραδύνουν την ανάπτυξη της τριχοφυΐας και αφήνουν το δέρμα απίστευτα απαλό.


med24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου