To μυστικό για το μανικιούρ "μισοφέγγαρο"


Εμπνευστείτε από τη συλλογή μας και δοκιμάστε αυτή την hot τάση που αγαπούν οι σταρ.

Υπάρχουν πολλές φορές που το παλιό ξαναγίνεται (ευτυχώς) καινούργιο όπως το μανικιούρ Half Moon, το «Μισοφέγγαρο», ένα ρετρό στυλ που ήταν δημοφιλές στη δεκαετία του '30. Σύμφωνα με την Huffington Post, η επιστροφή αυτού του Vintage Design έγινε χάρη στην Dita Von Teese, η οποία το λάνσαρε ξανά εμπνευσμένη από τα pin-up girls. Mερικές ακόμη διάσημες που το έχουν προτιμήσει είναι η Rachel McAdams, η Khloe Kardashian και η Κerry Washington.
Επανήλθε λοιπόν, στην κλασσική του εκδοχή αλλά και με νέα πνοή και σε πολλές χρωματικές παραλλαγές. Η πρώιμη εκδοχή του «Μισοφέγγαρου», άφηνε τη βάση και το άκρο του νυχιού άβαφα με κόκκινο βερνίκι. Οι σημερινές μορφές, περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πολλές δημιουργικές ανατροπές.
Από το απόλυτα νυφικό μανικιούρ με λευκό, ροζ, στρας, σε εναλλακτικό mint, μπορντό, μαύρο και φυσικά το κόκκινο. Για να το πετύχετε, δοκιμάστε το tip που σας δείχνουμε παρακάτω και κάντε εύκολα και μόνες, σας την trendy ιδέα απ' το παρελθόν.

TIP
Το λεγόμενο «half moon» μανικιούρ δεν είναι και το πιο εύκολο στυλ για να επιχειρήσουμε μόνοι μας, ειδικά αν δεν έχουμε εμπειρία.

Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ, μπορούμε να έχουμε και μόνοι μας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι η χρήση των ειδικών αυτοκόλλητων δακτυλίων που θα τα βρείτε στα χαρτοπωλεία.





Διαβάστε αναλυτικές οδηγίες για να πετύχετε «half moon μανικιούρ»

1ο Βήμα: Λιμάρουμε τα νύχια ώστε να έχουν ένα όμορφο σχήμα και περνάμε το buffer.

2ο Βήμα: Απλώνουμε τη βάση του βερνικιού και περιμένουμε 30 δευτ.

3ο Βήμα: Περνάμε το πρώτο χρώμα και περιμένουμε να στεγνώσει.

4ο Βήμα: Ήρθε η ώρα για το κόλπο με τις προαναφερθείσες αυτοκόλλητες ροδέλες. Τις κόβουμε στη μέση και τις κολλάμε σε κάθε νύχι.

5ο Βήμα: Περνάμε το δεύτερο βερνίκι σε πιο έντονο χρώμα από το αρχικό.

6ο Βήμα: Όταν τα νύχια στεγνώσουν πλήρως, αφαιρούμε τα αυτοκόλλητα.

7ο Βήμα: Περνάμε το top coat.

































gamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου