Ποια διάσημη πρώην αλκοολική δήλωσε ότι οι κακές κριτικές την κάνουν να θέλει να πιει ξανά;



Tελικά οι καλλιτέχνες παραείναι ευαίσθητοι!

Eίναι μία από τις μεγαλύτερες ντίβες της μουσικής με το ιδιαίτερο στιλ και τη βραχνή φωνή της να την έχουν αναδείξει σε superstar παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι μόλις 26 ετών.

Ο λόγος για την υπερταλαντούχα Lana Del Rey η οποία παρά το γεγονός ότι έχει φανατικούς θαυμαστές και οι δισκογραφικές απλώνουν χρυσάφι στα πόδια της, υπάρχουν και κάποιοι κριτικοί οι οποίοι λατρεύουν να την μισούν!



Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η ίδια δήλωσε σχετικά με τις αρνητικές κριτικές: «Νιώθω ότι η δουλειά μου είναι σημαντκή αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι ότι δεν τη σέβονται όσο θα έπρεπε. Γενικότερα δεν είμαι της άποψης ότι ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Εμένα με κάνει κυριολεκτικά ράκο. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι η σκληρή δουλειά που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, ίσως να μην αρέσει σε κάποιους και μάλιστα να την μειώνουν κιόλας, θέλω αυτομάτως να πιω ξανά»!



Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νεαρή star έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπισε κατά την εφηβεία της και πως πλέον είναι καλά και καθαρή. Εμείς στη θέση της θα ενδιαφερόμασταν περισσότερο για τους αμέτρητους φαν μας παρά για κάποιους ελάχιστους επικριτές μας. Take it easy Lana...


Πηγή: http://www.queen.gr

1 σχόλιο :

  1. 9άπρεπε να ντρεπεστε....ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ!!! Ποτε δεν εχει δηλώσει κατι τετιο....ψευτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή