Οι «μπηχτές» της Γραμμέλη στην Μενεγάκη!



Η Αφροδίτη Γραμμέλη «τα έχωσε» στην Ελένη Μενεγάκη.

"Αντίρρηση για την ιδέα και την ενδεχόμενη ευαισθησία να αναδειχθούν κάποιοι άνθρωποι που συνιστούν αυθεντικά κοινωνικά πρότυπα δεν υπάρχει.

Αντίρρηση υπάρχει για τις ιδέες που δείχνουν προχειρότητα και κουτοπονηριά. Είναι θετικό σε πρώτη ανάγνωση το project των «Ηρώων» στον ΑΝΤ1.

Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει τηλεοπτικά μια εκπομπή που θα πείσει ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν αθόρυβα εδώ και χρόνια να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Στη διάρκεια της αναμονής πληροφορηθήκαμε και ένα άλλο παρόμοιο σχέδιο. Αυτή τη φορά επρόκειτο για μητέρες ηρωίδες οι οποίες θα παρουσιαστούν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Και εδώ γεννιούνται ερωτηματικά.

Μια εκπομπή η οποία εδώ και χρόνια χαριεντίζεται με τη σοουμπίζ και επιμένει να κολυμπά στα λιμνάζοντα νερά του τηλεοπτικού παρελθόντος με πρότυπα ξεπερασμένα και κούφια είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να αναδειχθεί η μάνα-πρότυπο; Και ποιος θα την επιλέξει, σε πόσο χρόνο και με ποια κριτήρια;
Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παλεύει να φρενάρει τον κατήφορο των αριθμών στον πίνακα τηλεθέασης και της χαμένης αίγλης του παρελθόντος με κωμικοτραγικά τερτίπια; Που εφηύρε το κόνσεπτ «γίνε κι εσύ παπαράτσι, μπορείς» για να μη χάσουν οι κουτσομπολίστικες φυλλάδες κάποια λεπτομέρεια από τη ζωή της;
Δεν νομίζω ότι η μάνα ηρωίδα ασχολείται με την «Ελένη» και με παρόμοιες εκπομπές. Δεν έχει τον χρόνο ούτε και τη διάθεση. Και κυρίως η μάνα ηρωίδα δεν υπογράφει έτσι. Είναι και δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Ούτε περιμένει να το δει στην τηλεόραση." έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός στο «Βήμα»!


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου