Γνωστός χορογράφος: «Ο Michael Jackson με κακοποιούσε»



Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην προστατευόμενου του Michael Jackson, Γουέιντ Ρόμπσον, ο οποίος στην τηλεοπτική εκπομπή “Today Show”, του NBC αποκάλυψε ότι ο Michael Jackson τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

«Ο Michael Jackson ήταν παιδεραστής, που κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά», είπε ο χορογράφος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η κακοποίηση του ξεκίνησε όταν ήταν μόλις επτά ετών και μέχρι τα δεκατέσσερά του!



Βέβαια ο Ρόμπσον είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2005 είχε αρνηθεί ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον βασιλιά της ποπ και μάλιστα το 2009, λίγο πριν πεθάνει ο Michael Jackson είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είχαν μια υπέροχη σχέση και πως ο τραγουδιστής ήταν το πιο ευγενικό πλάσμα που είχε γνωρίσει. Η δική του κατάθεση δε ήταν εκείνη που εν μέρει βάρυνε για να αθωωθεί ο Jackson από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίηση που τον βάρυναν.

Τώρα όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ρόμπσον διεκδικεί αποζημίωση από την περιουσία του Jackson και στη συνέντευξή του εξηγεί την… «αλλαγή» στη μέχρι τώρα στάση του.

«Δεν πρόκειται για περίπτωση καταπιεσμένων αναμνήσεων. Δεν ξέχασα ούτε μία στιγμή τι μου έκανε ο Michael, αλλά ήμουν ψυχολογικά και συναισθηματικά απολύτως ανίκανος και απρόθυμος να καταλάβω ότι επρόκειτο για σεξουαλική κακοποίηση», είπε.

Από την πλευρά της η οικογένεια του Michael Jackson, μέσω του δικηγόρου της, χαρακτήρισε τις κατηγορίες «θλιβερές και εξοργιστικές», ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο κ. Ρόμπσον ήταν ανένδοτος όταν αρνήθηκε, έχοντας ορκιστεί, σε πολλές συνεντεύξεις του τα τελευταία 20 χρόνια ότι ο Michael Jackson του έκανε κάτι ανάρμοστο. Τώρα θέλει να μας πει ότι ψευδομαρτύρησε τουλάχιστον δύο φορές και ότι έλεγε ψέματα στους πάντες από τις αρχές του '90, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα. Η αβάσιμη αγωγή του κ. Ρόμπσον έρχεται σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Michael».

Ο χορογράφος πάλι δηλώνει θύμα χειραγώγησης, τονίζοντας ότι υπέστη πλύση εγκεφάλου από τον βασιλιά της ποπ.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου