Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 39χρονης στο Πόρτο Γερμενό



Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου, η ανθρωποκτονία 39χρονης Eλληνίδας, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες σε ερημική τοποθεσία στο Πόρτο Γερμενό.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την Τέταρτη 15-5-2013 δηλώθηκε από τους οικείους της στο Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου, ότι η 39χρονη αγνοείτο από τις πρωινές ώρες της 14-5-2013.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων κλήθηκε να εξετασθεί ο 26χρονος Έλληνας φίλος της. Σε έρευνα που ενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.

Κατά την εξέταση του ο 26χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανευρεθέντα, στο αυτοκίνητο του αντικείμενα, τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14-5-2013 στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη, στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, μετά από έντονη λογομαχία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Στη συνέχεια αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του και το απέκρυψε μέσα σε θαμνώδη έκταση, όπου και ανευρέθη από τους αστυνομικούς, μετά από υπόδειξη του δράστη .

Ο θάνατος της 39χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία ήταν ασφυκτικός.
Ο 26χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας και θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου