Πού θα γίνει η κηδεία του Τόμας και τί επιθυμεί η οικογένεια αντί στεφάνων


Σε πολύ κλειστό κύκλο θα γίνει η κηδεία του  Τόμας Πρωτόπαπα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες  πληροφορίες η οικογένεια αποφάσισε πως θέλει εκείνη τη στιγμή μόνο τους πιο κοντινούς ανθρώπους
Δηλαδή μόνο συγγενείς. Ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ενημερωθούν όλοι. Αυτό όμως που είναι το πιο πιθανόν είναι να ταξιδέψουν όλοι στην Αγγλία για την κηδεία.

Αύριο Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση στον Τόμας Πρωτόπαπα, στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι  στην οποία θα παρευρεθούν συγγενείς αλλά και φίλοι .

«Η οικογένεια μας, δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα παιδικά χωριά SOS σε εκπρόσωπο που θα βρίσκονται στην εκκλησία» δηλώνει ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας.

Για τα παιδικά χωριά SOS άλλωστε είχε δώσει και τον τελευταίο του πυγμαχικό αγώνα ο Τόμας ώστε τα έσοδα να πάνε στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Για τα παιδικά χωριά SOS έχει αφιερώσει τη ζωή του και ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, που είναι και Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η οικογένειά του έχει αποφασίσει μετά το τέλος των διαδικαστικών στην Ελλάδα να φύγει για την Αγγλία όπου εκεί ζει, ο άλλος τους γιος ο Μάνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου