Το έριξε στον μουσακά και στους ντολμάδες ο Russell Crowe στη Μύκονο


Ξετρελαμένος είναι από τη Μύκονο ο Russell Crowe και τις λίγες μέρες που έμεινε στο Νησί των Ανέμων προσπάθησε να δει όσα περισσότερα μέρη μπορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός έφτασε στο νησί την Κυριακή μαζί με τη σύντροφό του Samantha Barks και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Το νέο έκανε το γύρο του νησιού όταν ο… Μονομάχος και η παρέα του πήγαν στη Μικρή Βενετία για να πιουν τα κοκτεϊλάκια τους, ενώ την επόμενη μέρα, η παρέα νοίκιασε γουρούνες και έκανε βόλτες στην Ελιά και στον Άγιο Σώστη.

Μάλιστα στην παραλία του Αγίου Σώστη η τηλεοπτική κάμερα τον τσάκωσε να κάνει και τις πρώτες του βουτιές, αν και όπως είπε η θάλασσα ήταν αρκετά κρύα!

Και μπορεί ο Russell να έχει ξεχάσει την καλή διατροφή εδώ και καιρό και να κουβαλάει αρκετά περιττά κιλάκια, όμως αυτό δεν τον πτόησε καθόλου και δοκίμασε όλες τις σπεσιαλιτέ της ελληνική κουζίνας.

«Πήρε μουσακά, πήρε ντολμάδες, ελληνικά πράγματα, έφαγε και μια πάστα αστακού και δεν είπε όχι και σε ένα σατομπριάν», αποκάλυψε ο ιδιοκτήτες του εστιατορίου, όπου έφαγε ο ηθοποιός.

Ο Russell Crowe ήταν πάρα πολύ χαλαρός και άνετος, χωρίς καμιά διάθεση να κρυφτεί. Μάλιστα, παρά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, τα πήγε πολύ καλά και με τους παπαράτσι, με τους οποίους στο παρελθόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις.





star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου