Μοντέλο γρονθοκοπείται άγρια από τον σύντροφό της αλλά τον συγχωρεί! Δηλώνει ότι τον αγαπάει ακόμα!!!



Την χτύπησε τόσο βίαια που έφτασε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τη σπλήνα.
Και όμως η Ροζάρια Απρέα, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, συγχώρησε τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας. Μιλώντας στην εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno, η 20χρονη δήλωσε ότι αγαπάει τον Αντόνιο Καλιέντο και πως τον έχει ήδη συγχωρήσει.

«Θέλω να πάω να μείνω μαζί του», δήλωσε η Ιταλίδα καλλονή από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο ακόμα νοσηλεύεται, έπειτα από τη βίαιη επίθεση που υπέστη και η οποία της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Η ίδια παρόλα αυτά επιμένει να δηλώνει πως ο αγαπημένος της Αντόνιο δεν ήθελε να τη βλάψει πόσω μάλλον να τη σκοτώσει. Ούτε όταν θυμάται ότι το 2012 και ενώ κυοφορούσε το παιδί του, εκείνος την χτυπούσε με μανία, όμως δεν είχε τη δύναμη, όπως δήλωσε, να τον καταγγείλει.

«Αγαπιόμαστε και δεν βλέπουμε την ώρα να πάμε να μείνουμε μαζί με τον γιο μας. Υποφέρω όταν τον σκέφτομαι στη φυλακή. Ξέρω ότι έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έκανε και θέλω να επιστρέψει κοντά μου. Είμαι σίγουρη ότι έχει μετανιώσει», είπε η νεαρή. Η Ροζάρια Απρέα προφανώς δεν αντιλαμβάνεται την αρρωστημένη κατάσταση την οποία βιώνει τα τελευταία χρόνια και πιθανώς να ενοχοποιεί τον εαυτό της πως εκείνη ευθύνεται για τις εξάρσεις του συντρόφου της, με αποτέλεσμα να υπομένει την κακοποίηση όπως τόσες άλλες γυναίκες παγκοσμίως, οι οποίες δεν τολμούν να κάνουν ένα σωτήριο τηλεφώνημα στις αρμόδιες υπηρεσίες για θύματα ενδοοικογενιακής βίας.









protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου