Δύο ξένες στο ίδιο εδώλιο - Γιατί η Αρετή Τσοχατζοπούλου μισεί τη Βίκυ Σταμάτη



Δίπλα-δίπλα βρέθηκαν στο εδώλιο η Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του Ακη Αρετή Τσοχατζοπούλου,
φορτωμένες με το ίδιο κακούργημα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την αγορά ακινήτων που φέρονται να απέκτησαν με τις χρυσές μίζες του πρώην υπουργού.

Οπως όλα δείχνουν αυτό είναι και το μοναδικό κοινό τους σημείο, αφού οι δύο γυναίκες έχουν ανύπαρκτες σχέσεις από την αρχή της γνωριμίας τους. Το στίγμα της κάκιστης σχέσης τους είχε δώσει η ίδια η Αρετή Τσοχατζοπούλου με το απολογητικό υπόμνημα που είχε καταθέσει στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλή στις 26 Απριλίου 2012.

Σε αυτό, αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν έπαψε να αγαπά ειλικρινά και να αγωνιά για τον πατέρα της έγραφε για τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη (σημ: μητέρα της Αρετής είναι η πρώτη σύζυγος του Ακη, Γκούντρουν):

«Οι προσωπικές επιλογές του με έφεραν δυστυχώς αντιμέτωπη με τη νέα του σύντροφο και μου αποστέρησαν από πολύ νωρίς την καθημερινή επαφή μαζί του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι μετά την οριστική επιστροφή μου στην Ελλάδα, τη γέννηση των τριών παιδιών μου και καθ' όλο το διάστημα έως και σήμερα οι κοινές μας εμφανίσεις είναι ανύπαρκτες και η προσωπική μας επικοινωνία έως ελάχιστη.

Συνειδητά δεν παρευρέθην στον δεύτερο γάμο του το έτος 2004, αλλά ούτε και προσκλήθηκα στη βάφτιση του γιού τους με τη Βίκυ Σταμάτη, ενώ η παρουσία του ιδίου στις βαφτίσεις των υιών μου ήταν ολιγόλεπτη κατά τη διάρκεια των μυστηρίων».

Kακό κλίμα και στη δίκη μεταξύ των δύο γυναικών

Η ένταση μεταξύ των δύο γυναικών χτύπησε «κόκκινο» στην τελευταία συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων από το οποίο δικάζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος, όχι μόνο γιατί ο πρώην υπουργός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα κατέθετε ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Νίκος Μαϊτός για το ακίνητο της οδού Αρεοπαγίτου, αλλά και επειδή για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα συνυπήρχαν η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Βίκυ Σταμάτη.

Το κακό κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν αντάλλαξαν κουβέντα αλλά ούτε και ματιά, καθώς η μία προσπαθούσε να αποφύγει την άλλη. Στη μέση βρισκόταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, υποστήριξαν κάποιοι, για να μη δυσαρεστήσει τη σύζυγό του περιορίστηκε σε μια τυπική χειραψία με την κόρη του. Η εξήγηση του δικηγόρου του, πρώην υπουργού Γιάννη Παγορόπουλου, ότι βλέπονται σχεδόν κάθε Σάββατο πατέρας και κόρη και η δήλωσή του ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Προφανώς επειδή και οι αστυνομικοί ήταν ενήμεροι για τις κακές σχέσεις των δύο γυναικών τις οδήγησαν κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο σε διαφορετικά δωμάτια αναμονής μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία. Η Βίκυ Σταμάτη με τον σύζυγό της κρατήθηκαν μόνοι τους, ενώ η κόρη του πρώην υπουργού παρέμεινε στον χώρο που κρατούνται οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι.

Αντίθετα με την ψυχρή επαφή που είχε με τον πατέρα της, η Αρετή Τσοχατζοπούλου ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον αδελφό της Αλέξανδρο, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη από το ακροατήριο, καθώς έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.



Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου