O Γεννατάς μιλά για την κόντρα του με την Μακρυπούλια



Πριν λίγο καιρό ο αγαπημένος ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς είχε μιλήσει για την Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας πως "Δεν είμαστε συνάδελφοι με την κυρία Μακρυπούλια. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω αν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφοι δεν είμαστε".


Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε εκείνες του τις δηλώσεις σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα λέγοντας: "Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο πάνω σ' αυτό για να μην ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων. Θα μπορούσα να τοποθετηθώ, όπως ο Χρήστος Λούλης ή κάποιοι άλλοι. Οφείλω να πω πάντως ότι η ίδια η Ζέτα είχε διαχειριστεί πολύ ωραία τότε όλο αυτό το πράγμα. Είχε αναφερθεί στο πρόσωπό μου λέγοντας ότι είμαι πολύ καλός ηθοποιός και επομένως θα χαιρόταν να δουλέψει μαζί μου-μια πολύ κλασάτη συμπεριφορά και απάντηση. Επίσης θεωρώ ότι στο τελευταίο Dancing ήταν εξαιρετική ως παρουσιάστρια. Και το λέω υπό το φόβο ότι θα βγουν κάποιοι και θα ισχυριστούν ότι τα λέω τώρα αυτά γιατί μπήκα κι εγώ σε ένα παρόμοιο θέαμα".

Στη συνέντευξη του πριν 2 χρόνια είχε μιλήσει για ηθική και κοινωνική κρίση, καθώς και για τα νέα πρότυπα που επηρεάζουν τους νέους.

Πολλοί θεωρούν ότι και οι άνθρωποι της σοουμπίζ καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων έπαιξαν σ’ αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας.
«Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω και, δυστυχώς, η ηθική και κοινωνική κρίση υπάρχει στο χώρο μας. Πριν από 30 χρόνια ο καλλιτεχνικός χώρος αντιδρούσε, αμφισβητούσε. Τα τελευταία χρόνια το θέμα είναι πώς θα κάνουμε εξώφυλλο, τι ψεύτικο χαμόγελο θα βάλω, ποια τεχνητή λευκή οδοντοστοιχία θα φορέσω, με ποιους θα τα έχω καλά και πόσα λεφτά θα βγάλω. Οι περισσότεροι είναι έτσι. Είμαστε ξεφτίλες».

Δεν σε ενοχλεί αυτό;
«Όχι μόνο με ενοχλεί, αλλά και με θλίβει, με νευριάζει, με εξοργίζει. Ζούμε την εποχή της κυρίας Καγιά, της κυρίας Μακρυπούλια και της κυρίας Μανωλίδου. Και αυτό θα φάμε στη μάπα τα επόμενα χρόνια. Πλασάρεται στα νέα παιδιά το μότο: "Θέλω να περνάω καλά χωρίς να κάνω τίποτα". Δεν είναι αυτό αντιμετώπιση για τη ζωή».

Η Ζέτα Μακρυπούλια αντιμετωπίζεται ως το νέο μεγάλο αστέρι του θεάτρου και της τηλεόρασης.
«Δεν είμαστε συνάδελφοι με την κυρία Μακρυπούλια! Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω αν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφοι δεν είμαστε».

Αν δηλαδή σου πρότειναν να συνεργαστείτε σε μια παράσταση, τι θα απαντούσες;
«Θα αρνιόμουν, και το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν για διάφορους».


E-Radio.gr Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου