Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της αδικοχαμένης μάνας.Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος της


Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου η κηδεία της αδικοχαμένης 51χρονης δασκάλας που έπεσε νεκρή από τι μαχαιριές του ίδιου της του γιου.

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, καθηγητές και μαθητές της άτυχης δασκάλας πλημμύρισαν τον Ιερό Ναό, εμφανώς σαστισμένοι από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην οικία της οδού Ιωνίας.

 Τραγικές φιγούρες ο άντρας της Χρήστος και ο μεγαλύτερος γιος της Βασίλης, ο οποίος ήρθε από την Σουηδία όπου σπουδάζει γιατρός για να πει το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα του.

 Την ίδια στιγμή ο 17χρονος μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, μέχρι τη Δευτέρα οπότε και αναμένεται να απολογηθεί,  μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε.

 Μάλιστα, εξαιτίας της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο ανήλικος δράστης, ο πατέρας του ζήτησε να αναλάβει το αγόρι και ψυχολόγος.

«Δεν ξέρω τι έγινε - Θόλωσα»

 «Δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε. Θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι. Όλα έγιναν γρήγορα...», φέρεται να είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με «Τα Νέα».

 Το κλειστό παιδί που όπως ψιθύριζαν οι γείτονες «φαινόταν πάντα κάτι να τον απασχολεί», έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει τρεις φορές την ίδια του την μάνα για μια «παρατήρηση»: να κλείσει την τηλεόραση.

 Σύμφωνα με το cityvoice.gr, άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας υποστηρίζουν ότι κατά το παρελθόν έχει παρακολουθηθεί από ειδικό, αλλά η πίεση και το άγχος των πανελληνίων έφεραν στην επιφάνεια την επιβαρυμένη ψυχική του κατάσταση, που μέχρι προχθές τα ξημερώματα κρύβονταν πίσω από τον κλειστό χαρακτήρα του.

 Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος είχε πει στους γονείς του ότι δεν είχε γράψει καλά στα Μαθηματικά την περασμένη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων δε κι ενώ βρισκόταν στο εξεταστικό κέντρο, έπεσε λιπόθυμος λόγω στρες.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου