Η συγκίνηση του Α. Γεωργούλη από την έκπληξη της Ν. Γερμανού


Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Λάρισα, αλλά και στις τρεις γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του, την αδελφή του και την ανιψιά του.
Η Ναταλία μάλιστα επιφύλαξε στον ηθοποιό και μια πολύ τρυφερή έκπληξη, όταν συνδέθηκε μέσω Skype και συνομίλησε μαζί τους.

Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν η ανιψιά του, του είπε ότι τον αγαπάει πολύ και ότι της λείπει όταν εκείνος φεύγει για το Λος Άντζελες.

«Όταν σου λέει κάποιος μ’ αυτόν τον τρόπο σ’ αγαπώ είναι δυνατόν να πιστέψεις κάποιον άλλον που στο λέει επίσης;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός που είπε ότι η μικρή Λίλα είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Η αδελφή του πάλι, την οποία εκείνος χαρακτήρισε «άγγελο», αποκάλυψε το μεγάλο ελάττωμα του Αλέξη Γεωργούλη, που είναι ότι δεν έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο.

«Δεν είναι πολύ συνεπής, του φεύγει λίγο ο χρόνος», είπε η αδελφή του ηθοποιού, ενώ πρόσθεσε ότι μερικές φορές νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Όσο για τη… μανούλα; Το μεγάλο της όνειρο είναι να τον δει… τακτοποιημένο.

«Κάθε μάνα θέλει το παιδί της τακτοποιημένο. Κι εγώ τα ίδια όνειρα τρέφω», είπε, αλλά μάλλον θα αργήσουν να εκπληρωθούν.


Πηγή: Η Γερμανού ξανάρχεται

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου