Σάσα Σταμάτη Παραδέχτηκε on air ότι έκανε botox


Μια μικρή αισθητική επέμβαση έκανε η Σάσα Σταμάτη στο πρόσωπό της και μάλιστα η Φαίη Σκορδά το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», το πρωί της Τρίτης.

 «Με γεια!» είπε η 33χρονη παρουσιάστρια στη συνεργάτιδά της, λίγα λεπτά την έναρξη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε: «Δεν βλέπετε μια διαφορά στο πρόσωπο της Σάσας; Με γεια το μποτοξάκι!». Από την πλευρά της, η Σάσα Σταμάτη σχολίασε χιουμοριστικά: «Δεν ντρέπεσαι; Ωραία φίλη…», ενώ όταν τη ρώτησε ευθέως ο Θέμης Γεωργαντάς αν έκανε botox εκείνη αρχικά το αρνήθηκε.

Η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Τρίτης

Στη συνέχεια της εκπομπής, όμως, και ενώ προστέθηκε στην παρέα και ο Γιώργος Λιάγκας, το θέμα της αισθητικής επέμβασης της Σάσας Σταμάτη επανήλθε στο προσκήνιο με τον 44χρονο παρουσιαστή να σχολιάζει απευθυνόμενος στη σύζυγό του: «Εγώ θα τη στηρίξω, αν δεν θέλει να το πει… Κάθισες και την “έδωσες” ότι έκανε botox;», ενώ και η ίδια η Σάσα Σταμάτη παραδέχθηκε πως όντως υποβλήθηκε σε ενέσεις botox, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κουνήσει τους μύες του μετώπου της.

                           Η Σάσα Σταμάτη μία ημέρα νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου