Ποιος θα είναι ο καλεσμένος της Τρίτης στο «Νικ ο' Κλοκ»;


Την ερχόμενη Τρίτη ο Νίκος Μουτσινάς στο Νικ Ο' Κλοκ υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής του ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha με επιτυχημένη πορεία στο χώρο.

 Μετά το καθιερωμένο stand up comedy στην έναρξη της εκπομπής, όπου ο παρουσιαστής σατηρίζει θέματα της επικαιρότητας, απέναντί του θα καθίσει ο Τζώνη Καλημέρης, γενικός διευθυντής του Alpha. Οι δυο τους αναμένεται να συζητήσουν για την ελληνική τηλεόραση, τις ανατροπές και "ανακατατάξεις" της φετινής σεζόν και τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

«Η συγκυρία θεωρείται σημαντική αφού, έχοντας υπηρετήσει ως στέλεχος στην ΕΡΤ, από διάφορες νευραλγικές θέσεις, μέχρι και τη μέρα που έπεσε “μαύρο” στην κρατική ραδιοτηλεόραση, αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις για “άγνωστα” γεγονότα που οδήγησαν στο κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ περιμένουμε πως θα εκφράσει δημόσια, για πρώτη φορά, και την άποψή του για την επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο την προηγούμενη Πέμπτη», τονίζει πηγή στο Υupiii και συνεχίζει: «Ο Τζώνη Καλημέρης υπήρξε επίσης υπεύθυνος ελληνικών παραγωγών αλλά και διευθυντής προγράμματος στο Mega για μια δεκαετία, θέση την οποία κατείχε μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη ο Πέτρος Μπούτος, οπότε και έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε. Σε αυτή, λοιπόν, την πρώτη συνέντευξη του κ. Καλημέρη, μετά από αρκετό καιρό, αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψή του για πολλά που αφορούν στην τηλεοπτική πραγματικότητα, στα τηλεοπτικά πρόσωπα, στις νέες εκπομπές της τηλεόρασης, στις μεταγραφές των stars της τηλεόρασης και όχι μόνο».


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου