Πώς είναι οι σταρς χωρίς τη μαγική βοήθεια του make-up;


Κάποιες παραμένουν θεές και κάποιες αγνώριστες.

Αφού άναψες το κεράκι σου στο "Άγιο Photoshop" ήρθε η ώρα για το φόρο τιμής στο make-up. Τις βλακείες για τα διαμάντια να μην τις ξανακούσω. Το ρουζ και το κραγιόν είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας.

Πιστοί συμπαραστάτες εκείνες τις μέρες που δεν είσαι στα δυνατά σου. Δίπλα σου όταν ο καθρέφτης σου μιλά πολύ άσχημα και έχει και τα δίκια του.

Ένα σπυράκι, ένας μαύρος κύκλος, μία αϋπνία, μία σακούλα, μία κοκκινίλα. Η λίστα είναι μακρά και γνωστή σε όλες μας. Το έχουμε περάσει και ξέρουμε πως είναι να ξυπνάς χάλια.
 Τα παθαίνουν και οι celebrities αυτά και είναι ακόμα χειρότερο. Γιατί; Γιατί χρυσό μου εσένα και εμένα το πολύ πολύ να μας δει ο μανάβης με τη σακούλα μέχρι το αυτί, μικρό το κακό.
 Η σταρ, την οποία έχουμε συνηθίσει και έκπαγλου καλλονής, τη βλέπει όλη η υφήλιος με το σπυρί στο μάγουλο. Αποκαθηλώνεται το είδωλο, άκου που σου λέω.

Δεν είναι κακό, άνθρωποι είναι και αυτές αλλά κάποιες είναι η μέρα με τη νύχτα. Καλή ώρα η Adele. Την είδαμε και αναφωνήσαμε "Βρε τί σου κάνει το μακιγιάζ".


Μία άλλη. Πού είναι εκείνη η θεά με το αλαβάστρινο δέρμα που πήγε στα Όσκαρ; Δεν τη βλέπω πουθενά. Χάθηκε μαζί με τα μαντηλάκια του ντεμακιγιάζ.

Someone like us. Τι νόμιζες; Αυτές είναι καλύτερες από εσένα; Ναι, από εσένα που διαβάζεις. Σιγά. Έχουν κι αυτές οι διεθνείς τα κάτω τους.

Βέβαια, να την πούμε τη μαύρη την αλήθεια κάποιες από αυτές είναι εξαιρετικές και χωρίς ίχνος make-up. Τρανταχτά παραδείγματα φυσικής ομορφιάς η Hilary Duff, η Jessica Biel, η Milla Jovovich αλλά και η Uma Thurman.

Κοίτα και μόνη σου, αν δεν πιστεύεις


                 Lady Gaga


               Adele


              Beyonce Knowles


           Elle Macpherson


        Hilary Duff


           Jennifer Aniston


          Jessica Biel


        Kate Upton


          Ke$ha


         Katherine Heigl


        Tyra Banks


         Uma Thurman


                  Lana Del Rey


       Katie Holmes

          
     Rihanna


           Milla Jovovich


          Kim Kardashian


          Kourtney Kardashian



cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου