Πάγωσαν στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Μαρινάκη- Του γύρισε η γλώσσα


Ολιγόλεπτο πάγωμα προκάλεσε στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο του ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» στο 56ο λεπτό, μετά από μία σύγκρουση με τον Κύργια έπεσε αναίσθητος στον τερέν, και για τα επόμενα περίπου 10 λεπτά ακολούθησε ένα... θρίλερ.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, καθώς τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κίτρινοι» κρατούσαν το κεφάλι τους από την αγωνία για την κατάσταση του παίκτη.

Ο Μαρινάκης, που σύμφωνα με πληροφορίες του γύρισε η γλώσσα, μετά τις παρεμβάσεις των γιατρών, σηκώθηκε στα πόδια του, έκανε λίγα μέτρα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μάλιστα, όταν ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο να μπει στο γήπεδο, υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που μετακίνησαν τις διαφημιστικές πινακίδες για να μπορέσει να μπει το όχημα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως προαναφέραμε πάντως, ο μικρός ευτυχώς συνήλθε και αποχώρησε με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο, κάτω από θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμο του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μαρινάκη το παιχνίδι διεκόπη για οκτώ λεπτά.








zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου